28 / 03 / 2024

Gayrimenkul Değerleme Esasları Eğitimi lal akademi

Gayrimenkul Değerleme Esasları Eğitimi lal akademi

22 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilen SPL Sınavına hazırlık amacıyla, Lal Akademi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen 4 haftalık “Gayrimenkul Değerleme Esasları Eğitimi” tamamlandı. Eğitime katılan tüm adaylara katılım belgeleri verildi.

2022 Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi!    

Sermaye Piyasası Kurulunun 2022 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi ve Uygulama Esaslarına İlişkin Kararı bugünkü 31704 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

2021 Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi!

Sermaye Piyasası Kurulunun 2021 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi ve Uygulama Esaslarına İlişkin Kararı bugünkü 31354 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

2020 Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi!

Sermaye Piyasası Kurulunun 2020 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi ve Uygulama Esaslarına İlişkin Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi 2020 belli oldu!

SPK, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği üyelerinin vereceği değerleme hizmetlerine ilişkin olarak, 2020 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi ve Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Uygulama esaslarını belirledi...

Gayrimenkul değerleme ücret tarifesi 2018 belli oldu!

Sermaye Piyasası Kurulunun 2018 Yılı Gayrimenkul Değerleme Asgari Ücret Tarifesi ve Uygulama Esaslarına İlişkin Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.. 

2017 gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi belirlendi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2017 yılı gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi ve uygulama esaslarını belirledi.

Halk GYO gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ yönetim kurulu dün yaptığı toplantıdaki Seri III No:48.1 sayılı "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği"'nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" hakkında açıklama yaptı.

TSKB GYO gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun yönetim kurulu 28 Ocak 2016 tarihinde yapılan toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimi" hakkında açıklama yaptı.

SPK, gayrimenkul değerleme tarifesini açıkladı!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği üyelerinin değerleme hizmetlerine ilişkin, 2015 yılı gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi ve uygulama esasları hakkındaki karar yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İdeal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ramazan İşleker Şube Mdürülüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Akyapı Sitesi, C2 Blok'ta kuruldu.

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Harun Ümit Yaşar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi; Ali Kızıltan Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım 2014 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Eva Gayrimenkul Değerleme'ye European Property Awards'tan ödül!

Eva Gayrimenkul Değerleme European Property Awards’da “Danışmanlık” kategorisinde bu sene de Türkiye’nin en iyi firması seçilerek ödül almaya hak kazandı. Eva Gayrimenkul Değerleme Direktörlerinden Özdil Şahin konu ile ilgili açıklama yaptı.

Gayrimenkul Değerleme Esasları Eğitimi lal akademi Haberi

Gayrimenkul Değerleme Esasları Eğitimi lal akademi

Gayrimenkul Değerleme sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, deneyimli eleman eksiğini gidermek, sektöre nitelikli personel yetiştirmek ve sektörle ilişkili diğer kişi, kurum ve kuruluşları bilgilendirmek amacıyla kurulmuş olan “Lal Akademi”, eğitimlerine devam ediyor. Bu çerçevede sektörden gelen talepler doğrultusunda eğitim konularını belirleyip, içeriklerini titizlikle hazırlayan Lal Akademi, 22 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilen SPL Sınavına hazırlık amacıyla bir eğitim düzenledi.


Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. sponsorluğunda ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimde, Eğitmen İbrahim Dertli tarafından katılımcılara “Gayrimenkul Değerleme Esasları” modülüne yönelik konu anlatımı ve örnek soru çözümlerini içeren 4 haftalık (24 Saat) bir program uygulandı. 14 Eylül tarihinde gerçekleştirilen eğitimin son gününde de, karışık soru çözümlerini içeren etüt niteliğinde bir çalışma yapıldı.

Eğitim sonunda, Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz ve Eğitim Müdürü Osman...