23 / 04 / 2024

lal akademi eğitim

lal akademi eğitim

22 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilen SPL Sınavına hazırlık amacıyla, Lal Akademi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen 4 haftalık “Gayrimenkul Değerleme Esasları Eğitimi” tamamlandı. Eğitime katılan tüm adaylara katılım belgeleri verildi.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

TÜGEM Akademi’den emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim desteği!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) emlak danışmanlarının mesleki gelişimine katkı sunmak için ücretsiz eğitim ve paneller düzenleniyor.

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı!

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı. Eğitimler Kasım ayı sonuna kadar devam edecek...

Varlık Yönetimi Eğitim Semineri 27 Şubat'ta!

GYODER Akademi Varlık Yönetimi Eğitim Semineri 27 Şubat 2017 Salı günü verilecek.

GYODER Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri 31 Ocak'ta!

GYODER Akademi tarafından 31 Ocak 2018 tarihinde verilecek olan Bina Tamamlama Sigortası Eğitim Semineri'ne katılım ücreti 350 TL olarak açıklandı.

GYODER Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek Yeni İmar Mevzuatı Eğitim Semineri 2 Kasım'da düzenlenecek. 

GYODER Tesis Yönetim Eğitim Semineri 22 Aralık'ta!

GYODER Akademi'nin Tesis Yönetimi Eğitim Semineri 22 Aralık Perşembe günü GYODER Ofisi'nde gerçekleştirilecek. Eğitimin ücreti 350 TL.

Emlakjet’ten emlakçılara eğitim!

İş ortağı olarak gördüğü emlak ofislerinin gelişimine destek olmak amacıyla ‘Emlakjet Akademi’yi kurarak sektöre yatırım yapan Emlakjet, başlattığı eğitim ve panel atağını İstanbul, Ankara ve İzmir’de 5 etkinlik ile tamamladı.

GYODER Akademi GYO mevzuatı eğitim semineri 31 Mart'ta!

GYODER Akademi GYO mevzuatı eğitim semineri 31 Mart'ta gerçekleştirilecek. Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları’nın mevzuatı ve işleyişi hakkında bilgi paylaşmak için oluşturulan bu eğitim sektörün tüm taraflarına hitap etmektedir.

Lal Gayrimenkul eğitim seminerlerinde sektörü değerlendiriyor!

Lal Gayrimenkul eğitim seminerlerinde sektörü değerlendiriyor. Lal Gayrimenkul Değerleme, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde düzenlenen konferansta Geomatik Mühendisliği öğrencilerine gayrimenkul değerleme sektörü hakkında da bilgiler verdi.

Lal Akademi ücretsiz eğitimlerine Mesleki Mevzuat ve Etik Kurallar ile devam ediyor!

Lal Akademi, Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisanslama Sınavına hazırlanan adaylar için düzenlediği ücretsiz eğitimlere, internet üzerinden gerçekleştirilecek “Mesleki Mevzuat ve Etik Kurallar” etüt çalışması ile devam ediyor.

Lal Akademi 2013 yılında 32 eğitim gerçekleştirdi!

2013 yılında faaliyetlerine hız veren Lal Akademi, yıl boyunca gerçekleştirdiğin 32 farklı eğitimde, 352 katılımcıya toplam 1743 saat “ Gayrimenkul Değerlemeye Giriş ” eğitimleri verdi...

Türkiye'nin ilk gayrimenkul eğitim akademisi kuruldu!

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren ERA Türkiye, Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde faaliyet gösterecek ERA Akademi'yi kurdu. Yılda 15 bin kişiye eğitim verebilecek. Türkiye'de gayrimenkul ve eğitimi kendi akademisinde sunacak...

lal akademi eğitim Haberi

lal akademi eğitim

Gayrimenkul Değerleme sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, deneyimli eleman eksiğini gidermek, sektöre nitelikli personel yetiştirmek ve sektörle ilişkili diğer kişi, kurum ve kuruluşları bilgilendirmek amacıyla kurulmuş olan “Lal Akademi”, eğitimlerine devam ediyor. Bu çerçevede sektörden gelen talepler doğrultusunda eğitim konularını belirleyip, içeriklerini titizlikle hazırlayan Lal Akademi, 22 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilen SPL Sınavına hazırlık amacıyla bir eğitim düzenledi.


Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. sponsorluğunda ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitimde, Eğitmen İbrahim Dertli tarafından katılımcılara “Gayrimenkul Değerleme Esasları” modülüne yönelik konu anlatımı ve örnek soru çözümlerini içeren 4 haftalık (24 Saat) bir program uygulandı. 14 Eylül tarihinde gerçekleştirilen eğitimin son gününde de, karışık soru çözümlerini içeren etüt niteliğinde bir çalışma yapıldı.

Eğitim sonunda, Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz ve Eğitim Müdürü Osman...