25 / 04 / 2024

LaVie İstanbul fiyat listesi!

LaVie İstanbul fiyat listesi!

Firma: ANF Proje Ortaklığı

Proje: LaVie İstanbul

LaVie İstanbul fiyat listesi daire seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje ANF Proje Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.



LaVie İstanbul Residence'de 109 adet konut ve 5 adet ticari birim yer alıyor. Projede dairelerin alanları 48 - 120 metrekare şeklinde tasarlandı. 


LaVie İstanbul fiyat listesi konutların planlarına bağlı olarak değişiyor. 7 bin metrekarelik arsa üzerine yayılan proje  ANF Proje Ortaklığı  imzası taşıyor. 


Anahtar teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacak olan  LaVie İstanbul  Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede 5 bin TL peşinatla veya 120 ay vade imkanı ile konut sahibi olabilmek mümkün.


LaVie İstanbul fiyat listesi!

Atatürk Havalimanı’na 5 dakika yakınlıkta bulunan LaVie İstanbul'da daire fiyatları 217 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Küçükçekmece'de inşa ediliyor. 


Küçükçekmece LaVie İstanbul'un sosyal donatı alanları arasında; fitness, sauna, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş parkuru ve açık-kapalı havuz bulunuyor.


LaVie İstanbul satış ofisi 

Telefon: 0212 590 15 15

Web: www.lavieistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön