27 / 04 / 2024

LaVie İstanbul fiyat listesi

LaVie İstanbul fiyat listesi

Toplam 7 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje Atatürk Havalimanı’ na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. LaVie İstanbul ev fiyatları 217 bin TL 'den başlıyor.

LaVie İstanbul fiyat listesi!

LaVie İstanbul fiyat listesi daire seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje ANF Proje Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

LaVie İstanbul Küçükçekmece güncel fiyat!

Kendi kendine yetebilen butik bir aile projesi olan ‘LaVie İstanbul’da yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanılarak düşük taksit imkanlarıyla da ev sahibi olunabiliyor...

LaVie İstanbul'da yılın son kampanyası! Son gün 10 Ocak!

‘LaVie İstanbul’ yılın son kampanyasında 0.9 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. LaVie İstanbul’dan 10 Ocak Pazar gününe kadar ev alanlar, hem daha sonraki fiyat artışından etkilenmeyecek hem de tapusunu hemen alabilecek.

LaVie İstanbul fiyat listesi!

LaVie İstanbul fiyat listesi daire seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje ANF Proje Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Botanica İstanbul fiyat listesi!

Botanica İstanbul fiyat listesine göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. Toplam 522 adet daireden oluaşn projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Oryapark İstanbul fiyat listesi!

Oryapark İstanbul fiyat listesine göre daireler 471 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Daire teslimlerinin Aralık 2016'da yapılacağı projede toplam 526 adet daire bulunuyor.

Oryapark İstanbul fiyat listesi!

Oryapark İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen projede toplam 526 adet konut yer alıyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat!

Ümraniye Oryapark İstanbul fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Oryataş İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 6 Nisan Pazartesi günü görücüye çıkacak.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükselen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Nlogo İstanbul fiyat!

Nlogo İstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen proje toplam 2 bin 550 adet daireden meydana geliyor.

Minopolis İstanbul fiyat 2015!

Minopolis İstanbul fiyat 2015 kısmından önce Marmara Forum'da yer alan Minopolis hakkında biraz bilgi verelim. Minopolis İstanbul'a 4 ila 14 yaş arası çocuklar gidebiliyor.

Başakşehir Mall of İstanbul fiyat listesi!

Başakşehir Mall of İstanbul fiyat listesine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İkitelli Mall of İstanbul projesi toplam 1.114 adet konut ve 350 adet mağazadan meydana geliyor...

Küçükçekmece Tema İstanbul fiyat listesi!

Küçükçekmece Tema İstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor Projedeki dairelerin teslimleri Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek. Projede 3 bin 610 tane daire yer alıyor.

Esenyurt Hep İstanbul fiyat!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Hep İstanbul satışları devam ediyor. 26 blok olarak inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İşte Esenyurt Hep İstanbul fiyat...

LaVie İstanbul fiyat listesi Haberi

LaVie İstanbul fiyat listesi

Toplam 109 tane daire ve 5 tane ticari birimden meydana gelen projede daire alternatifleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Ortak seçenekleri arasında projede  sauna, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fitness, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu, basketbol-voleybol sahası gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


ANF Proje Ortaklığı imzası ile yükselen projede konut büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp 120 metrekareye kadar yükseliyor. Proje konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


İstanbul Küçükçekmece'de yükselen projede daire teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


LaVie İstanbul ev fiyatları 217 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre yükseliyor. Projede ödeme planına göre 5 bin TL peşinat ödeniyor...