28 / 03 / 2024

LaVie İstanbul nerede?

LaVie İstanbul nerede?

Firma: ANF Proje Ortaklığı

Proje: LaVie İstanbul

LaVie İstanbul Rezidans'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen projede 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki LaVie İstanbul nerede?



LaVie İstanbul Konutları'nın 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.  ANF Proje Ortaklığı  imzası ile yükselen proje 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


"LaVie İstanbul nerede?" sorusuna İstanbul Küçükçekmece'de, Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta yanıtını verebilmek mümkün. Proje 109 tane daire ve 5 tane ticari birimden oluşuyor. 


LaVie İstanbul Küçükçekmece'de sauna, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fitness, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu, basketbol-voleybol sahası gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Küçükçekmece LaVie İstanbul'da konutların alanları 48 ile 120 metrekare arasında değişiyor. 


5 bin TL peşinatla ve 120 ay taksit avantajı ile ödeme yapılabilen  LaVie İstanbul  Residence'de daire fiyatları 217 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


LaVie İstanbul nerede?

Adres: Tevfikbey Mahallesi, İstiklal Caddesi, (Osman Zeki Öngör ilkokulu yanı) Küçükçekmece / İSTANBUL


LaVie İstanbul satış ofisi 

Telefon: 0212 590 15 15

Web: www.lavieistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön