24 / 04 / 2024

Küçükçekmece LaVie İstanbul ulaşım

Küçükçekmece LaVie İstanbul ulaşım

LaVie İstanbul Rezidans'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen projede 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki LaVie İstanbul nerede?

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

Büyükçekmece kentsel dönüşümde öncülük yapıyor!

Uluslararası alanda ses getiren dev projelere imza atan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin İstanbul’un dünyaya açılan penceresi olduğunu dile getirdi.

Büyükçekmece Avenue İstanbul 2018 fiyat listesi!

Büyükçekmece Avenue İstanbul 2018 fiyat listesi 443 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunulan projede toplam 436 konuta yer veriliyor...

Büyükçekmece Avenue İstanbul fiyatları!

Büyükçekmece Avenue İstanbul fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Proje Gül İnşaat tarafından İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirildi...

Büyükçekmece Avenue İstanbul fiyatlar!

Büyükçekmece Avenue İstanbul fiyatlar bilgisine göre projede daire fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Büyükçekmece Avenue İstanbul satış ofisi!

Gül İnşaat tarafından inşa edilen Büyükçekmece Avenue İstanbul projesinde daireler 443 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Büyükçekmece Avenue İstanbul satış ofisi...

Büyükçekmece Avenue İstanbul ev fiyatları!

Toplam 436 konuttan meydana gelen Büyükçekmece Avenue İstanbul ev fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Proje Gül İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Büyükçekmece Avenue İstanbul Konutları Projesi!

Büyükçekmece Avenue İstanbul Konutları projesinde 436 konut ve AVM alanı bulunuyor. Avenue İstanbul'da teslimler 2019 yılında yapılıyor...

Büyükçekmece Avenue İstanbul teslim tarihi!

Büyükçekmece Avenue İstanbul teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Avenue İstanbul projesinde 436 konut olacak...

LaVie İstanbul Küçükçekmece güncel fiyat!

Kendi kendine yetebilen butik bir aile projesi olan ‘LaVie İstanbul’da yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanılarak düşük taksit imkanlarıyla da ev sahibi olunabiliyor...

Küçükçekmece LaVie İstanbul’da teslimler başlıyor!

Küçükçekmece’de hayata geçirilen ‘LaVie İstanbul’da teslimler başladı. Yeni yıla butik konseptiyle komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefleyen ‘La Vie İstanbul’dan daire sahibi olarak girmek isteyenler için fiyatlar ise 225 bin TL’den başlıyor.

Küçükçekmece'deki İstanbul Tekstil AR-GE Merkezi açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Küçükçekmece'deki İstanbul Tekstil AR-GE Merkezi’nin açılışına katıldı. Bakan Özlü açılışta tekstil sektörüne büyük bir müjde verdi.

Büyükçekmece İstanbul'un göz bebeği oldu!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece sahilinin İstanbul'un gözbebeği olduğunu söyleyerek, “Tam bir sahil kasabası oluşturacağız” dedi.

Küçükçekmece LaVie İstanbul ulaşım Haberi

Küçükçekmece LaVie İstanbul ulaşım

LaVie İstanbul Konutları'nın 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. ANF Proje Ortaklığı imzası ile yükselen proje 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


"LaVie İstanbul nerede?" sorusuna İstanbul Küçükçekmece'de, Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta yanıtını verebilmek mümkün. Proje 109 tane daire ve 5 tane ticari birimden oluşuyor. 


LaVie İstanbul Küçükçekmece'de sauna, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fitness, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu, basketbol-voleybol sahası gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Küçükçekmece LaVie İstanbul'da konutların alanları 48 ile 120 metrekare arasında değişiyor. 


5 bin TL peşinatla ve 120 ay taksit avantajı ile ödeme yapılabilen LaVie İstanbul Residence'de daire fiyatları 217 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


LaVie İstanbul nerede?

Adres:...