19 / 04 / 2024

Lenovo çıldırdı! Fiyatı 800 TL’lik kablosuz kulaklığın fiyatı 240 TL’ye indi! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Lenovo çıldırdı! Fiyatı 800 TL’lik kablosuz kulaklığın fiyatı 240 TL’ye indi! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Teknoloji sektöründe kendisine iyi bir yer edinmeyi başaran Lenovo, kablosuz kulaklık modeli ile rakiplerine adete ters köşe yaptı. Fiyatı öyle bir düşürdü ki herkesi şoke etti. İşte detaylar...



Lenovo'dan LP1 Livepods kablosuz kulaklıkta büyük indirim

Günümüzde kablosuz kulaklıklar oldukça tercih ediliyor. Artık birçok yeni telefonların kutusundan dahi kablosuz kulaklık çıkıyor. Durumum böyle olunca kullanıcıların talebi de kablosuz kulaklıklardan yana oluyor. Teknoloji üreticilerin arasındaki yarış kablosuz kulaklıklar da yaşanıyor.  Pek çok marka ve model alıcıların beğenisine sunuluyor.

Ayrıca e-ticaret sitelerinde yüzlerce noname marka da kablosuz kulaklık satışı yapıyor. Bu noname markaların kulaklıkları genel itibari ile 200 – 300 Türk Lirası arasında satılıyor. Teknoloji sektöründe boy gösteren bilindik markaların kulaklıkları ise 500 Türk Lirası ve üzeri fiyatlardan listeleniyor.

Bu fiyata kablosuz kulaklık bulmak neredeyse imkansız!

Fakat şu aralar Lenovo görülmemiş bir kampanya başlatmış durumda. Lenovo,  LP1 Livepods fiyatını 250 Türk Lirası'nın da altına düşürdü.  Öyle ki bu fiyata noname markaların kulaklıklarını bile satın almak oldukça güç.
 


Geri Dön