18 / 04 / 2024

Levent Vadi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!


Levent Vadi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Müjdat Güler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Beyoğlu, Şişhane Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.



Levent Vadi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Müjdat Güler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Beyoğlu, Şişhane Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu. 


Levent Vadi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1.Araziler, alışveriş merkezleri, siteler, ofis binaları, marketler, depolar, soğuk hava depoları, turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, yazlık gibi gayrimenkulleri satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; yukarıda sayılan gayrimenkuller ile  bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, bu gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa, vefa hakları,her türlü sözleşmeler ile gayrimenkul mükellefiyeti gibi her türlü ayni ve şahsi hakları tesis etmek ve bu konularda her türlü yatırım ve finansman hizmetleri ile aracılık ve danışmanlık yapmak.   2.Şirketin konusuyla ilgili olan türlü izin, imtiyaz, lisans,ruhsat, patent, ihtira beratı, marka ve isim hakkı alabilir, gerektiğinde  bunları  kısmen veya tamamen başkalarına devredebilir. 3.Şirket konusuna giren işlerle ilgili olarak  yurt içi ve yurt dışı firmalarından acentelikler almak, gerektiğinde vermek, mümessillik, ithalat ve ihracat mutemetliği yapmak. 4.Şirket uğraştığı konulardaki işleri yapabilmek için taşıma araçlarına sahip olabilir, kiralayabilir ve nakliyat işlerini yapabilir.   5. Şirketin borçlarını ve alacakların temini için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları alabilir veya verebilir. 6. Şirketin konusuna giren işleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla şirket tescili ve mevcut ticari işletme iştirak ile sözü geçen şirketlerin hisselerinin ve tahvillerinin aracılık yapmamak kaydıyla alım ve satımı ve bu konuda her türlü sözleşmeler yapabilir. 7. Şirketin gayesine ulaşabilmesi için lüzumlu gayrimenkulleri iktisap etmek, devir, kiraya vermek, kiraya alma, gayrimenkullerin üzerine ayni ve şahsi hakları, her türlü sözleşmeleri gayrimenkul mükellefiyeti, kat mülkiyeti, kat irtifakı yapmak,tesis etme, iktisap, devir ve ferağ etmek.  



Geri Dön