29 / 03 / 2024

LG’nin en yeni buzdolaplarının fiyatları ne kadar? LG Buzdolabı fiyatları kaç TL? 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

LG’nin en yeni buzdolaplarının fiyatları ne kadar? LG Buzdolabı fiyatları kaç TL? 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Buzdolabı almayı düşünüyorsanız, LG üstten buzluklu buzdolaplarının fiyatları açıklandı. LG buzdolaplarında birçok yeni teknolojisinin kullanılmasının yanında iç hacimleri oldukça geniştir. Geniş ailelerin tercih edebileceği LG buzdolapları 30 Eylül 2022 fiyat listesi..



LG üstten buzluklu buzdolaplarının fiyatları açıklandı. İhtiyacınız olan buzdolabı özelliklerini bulabileceğiniz LG buzdolapları, şimdi 10 yıl motor garantisi veriyor. İşte, LG buzdolapları fiyat ve teknik bilgileri…

LG buzdolaplarında kullanılan LinearCooling teknolojisi sıcaklık dalgalanmalarını azaltır, yiyeceklerin tazeliğini 7 güne kadar korur. Bu sayede yiyecekleriniz hemen çürüme yapmaz.

LG mühendislerinin DoorCooling adını verdiği özellik, eşit ve hızlı performansıyla içecekler daha soğuk ve yiyecekler daha taze kalır. Buzdolabının kapak ve iç kısmında bulunan hava çıkış merkezinden ani soğuk hava vererek içecek ve yiyecekleriniz daha hızlı soğur.

 LG’nin en yeni buzdolaplarının fiyatları ne kadar? LG Buzdolabı fiyatları kaç TL? 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Buzdolabınızın dört aşamalı akıllı filtre sistemi, harici fanı ve ince tasarımıyla kötü kokuları giderir. Aynı zamanda, yiyeceklerinizi daha temiz koşullarda daha taze tutabilirsiniz.

LG’ye özel bir yenilik daha. Fresh 0 Zone diye adlandırılan çekmecede, 0°C civarında bir sıcaklıkta buzlu yiyecek kontrol edilir ve pişirme öncesinde zaman alan buz çözme süresini ortadan kaldırır.

Soğutma hava kanalları sayesinde buzdolabınızın içinde hava eşit şekilde dağılır. Buzdolabının her köşesinde bulunan çoklu soğutma havası kanalı vasıtasıyla iletilir.

LG'nin Inverter Lineer Kompresörü sayesinde, diğer geleneksel kompresörlere göre daha az bileşen kullanarak verimlilik konusunda pazarın lideri konumundadır. Bu nedenle, LG’nin Inverter Lineer Kompresörde daha az sürtünme noktası bulunur ve dolayısıyla daha az gürültünün çıkması söz konusudur. LG'nin Inverter Lineer Kompresörü, geleneksek kompresörlere göre yüzde 32'ye kadar enerji tasarrufu sağlar.

Peki, LG buzdolapları ne kadar? LG buzdolabı fiyatları nasıl? LG buzdolabı kaç TL? İşte, LG buzdolabı 30 Eylül 2022 fiyat listesi…..


Geri Dön