25 / 04 / 2024

Like Side Garden Bodrum vaziyet planı!

Like Side Garden Bodrum vaziyet planı!

Firma: Artev Global

Proje: Like Side

Milas Bodrum Havaalanı'na 10 dakika, Karia Port AVM'ye 5 dakika uzaklıkta yükselen Like Side Garden Bodrum vaziyet planı 'nı haberimizden inceleyebilirsiniz. Like Side Garden Bodrum fiyatları 85 bin Euro 'dan başlıyor...




Artev Global imzası ile Bodrum 'da yükselen Like Side Garden projesinin satış süreci devam ediyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler ve 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon müstakil villaların bulunduğu Like Side Garden Bodrum projesi 1.700 adet konuttan meydana geliyor. 


8 Delikli Golf Sahası'na 5 dakika, Milas merkeze ve Beçin Kalesi'ne 20 dakika, Karia Port AVM'ye 5 dakika, Dolphin Park'a 8 dakika, Özel İskele Plajı'na 4 dakika ve Milas Bodrum Havaalanı'na 10 dakika uzaklıkta yükselen  Like Side Garden Bodrum vaziyet planıöncesi projenin fiyatlarını verelim: 


Like Side Garden Bodrum fiyatları: 


1+1 daireler 85 bin Euro,

2+1 daireler 85 bin Euro ile 125 bin Euro arasında, 

2+1 dubleks daireler ise 190 bin Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Like Side Garden Bodrum ödeme 'lerinde 72 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olmak mümkün. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Like Side Garden Bodrum vaziyet planı şöyle: 


Like Side Garden Bodrum vaziyet planı: 


Like Side Garden Bodrum vaziyet planı!


Like Side Garden Bodrum projesinde açık ve kapalı ala carte restoran, 37 açık havuz, 4 kapalı havuz, özel iskele ve plaj, özel kameralı güvenlik sistemi, özel beach club, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, market, aquaparklı yarı olimpik yüzme havuzu, ortak yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, basketbol ve voleybol sahası, 7/24 teknik ve güvenlik, Türk hamamı,  sauna, çamaşırhane, güzellik merkezi, fitness salonu ve tenis kortu gibi imkanlar mevcut durumda.



Telefon 252 525 2195

Web adresi: http://www.artevglobal.net/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön