26 / 04 / 2024

Litus İstanbul nerede? Litus İstanbul fiyat listesi 2023

Litus İstanbul nerede? Litus İstanbul fiyat listesi 2023

Litus İstanbul projesi, İş GYO ve Tecim imzasıyla hayata geçiriliyor. Satışı başlanan konut projesinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Litus İstanbul'da konutlar ne kadara satılıyor? Anahtar ne teslimi ne zaman gerçekleşecek? İşte detaylar..



Litus İstanbul projesi, İş GYO ve Tecim güvencesiyle megakent İstanbul'da alıcısını bekliyor. Altunizade'de Kısıklı Caddesi'nde yer alan Litus İstanbul, iki kıtanın kıyısında bulunmasıyla dikkat çekiyor. Litus İstanbul projesinde konut satışları başladı. Projede yüzde 10 indirim fırsatı sunulurken; yüzde 55 oranında kredi imkanından da faydalanabilirsiniz. Proje kapsamında taksitlendirme yapılmıyor.

Litus İstanbul nerede? Litus İstanbul fiyat listesi 2023

Litus İstanbul projesi, 7 blok şeklinde oluşuyor. Projede 98 adet lüks konut ve 13 adet ofis bulunuyor.Litus İstanbul projesinde bulunan 7 bloktan 1'i ofis olarak oluşturuldu. Projede yer alan blokların yükseklikleri 4 ve 5 kat olarak tasarlandı. Projede 2 oda 1 salondan 5 oda 2 salona kadar değişiklik gösteren daireler yer alıyor.

Litus İstanbul'daki 2 oda 1 salon konutların büyüklükleri 112 metrekareden, 3  oda 1 salon konutların büyüklükleri ise 136 metrekareden oluşuyor. Konutların net metrekareleri kapsamında bahçe ile teras alanları bulunmuyor.

Peki Litus İstanbul lokasyon bilgisi nedir? Litus İstanbul konutları ne kadara satılıyor? 


Geri Dön