19 / 04 / 2024

Los Angeles’ta evsizler sokaklara kamp kurdu!

Los Angeles’ta evsizler sokaklara kamp kurdu!

Los Angeles şehrinde evsizlerin, Koreatown kasabasında işlek caddelerin kenarlarında çadır kurduğu görülüyor. Daha önce Skid Row bölgesinde görülen evsizler, şimdi tüm sokakları istila etmiş durumda.



ABD Los Angeles'ta daha önce Skid Row bölgesinde görülen evsizlerle artık diğer bölgelerde de karşılaşılıyor. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; evsizler, adeta sokakları istila etmiş durumda.

Los Angeles şehrinde evsizlerin, Koreatown kasabasında işlek caddelerin kenarlarında çadır kurduğu görülüyor. 50 kadar kişi çadırlarda yaşarken üçüncü dünya ülkelerine benzer görüntüler kaydedildi. Manzara kirliliğine ek olarak insanların çöpleri de kirlilik oluşturuyor. 

Los Angeles’ta evsizler sokaklara kamp kurdu!

AKTÖR JAMES WOODS'TAN EVSİZLER TEPKİSİ

Bölge sakinleri ve işletmeler, görüntünün Los Angeles’a yakışmadığına vurgu yaparak duruma tepkili olduklarını belirtti. Bir dişçi, hastasının manzarayı görüp muhitten taşındığına dikkat çeken aktör James Woods da bir tweet attı ve duruma tepki gösterdi. Belediye yetkilileri ise aylardır evsizlere barınacakları yerler ayarlamak için çalıştıklarını ancak onları bölgeden ayrılmaya ikna edemediklerini belirttiler. Washington DC’de belediye, içinde evsiz yaşıyorken buldozerle çadırı kaldırmış, yaralanan adam hastaneye götürülmüştü.

Fransa'da sokakta kalan 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu!


Geri Dön