28 / 03 / 2024

Luxist Life'ta 352 bin dolardan başlayan fiyatlara rezidans!

 Luxist Life'ta 352 bin dolardan başlayan fiyatlara rezidans!

Firma: Carmen İnşaat

Proje: Luxist Life

Luxist Life, Carmen İnşaat tarafından Levent'te hayata geçiriliyor. Rezidans daireler, ofis ve otelden meydana gelen Luxist Life kapsamında aranılan tüm lüks ihtiyacı karşılanıyor



Luksist Life Evleri'nde toplam 2 blok yer alıyor. 18 katlı tasarlanan bloklardan biri rezidans daireler için, diğeri ise ofis ve otel için ayrılmış durumda. 


Luxist Life Levent'te toplam 72 bağımsız ünite bulunuyor. 36'sının rezidans dairelerden oluştuğu projede diğer 36'sı ise ofis ve otelden meydana geliyor. Oteldeki kiralamalar henüz belirlenmedi. Ancak ofislerin alanları 52 metrekareden başlıyor ve 248 metrekareye kadar yükseliyor. Ofisler dilenirse birleştiriliyor. Metrekare birim fiyatları ise 7 bin 500 dolardan başlıyor. 


 Luxist Life ta 352 bin dolardan başlayan fiyatlara rezidans!


Projedeki rezidans daireler 1+0, 1+1, 2+1, 3+1'lerden meydana geliyor. En üst 2 katta ise 3,5+1'ler yer alıyor. Konutların alanları 36 metrekareden başlıyor ve 232 metrekareye kadar yükseliyor. Konutların fiyatları 352 bin dolardan başlıyor ve 5 milyon 800 bin dolara kadar çıkıyor. 


Henüz inşaat çalışmalarına başlanmamış olan projede teslimatların 2015 Haziran'da yapılması planlanıyor. Projede resepsiyon hizmetleri, araç kiralama, yüzme havuzu, tenis kortu, spor alanları, kuru temizleme gibi hizmetler bulunuyor.  Luxist Life  projesinin henüz internet sitesi açılmadı.


http://www.luxistlife.com/


projeye sor



Geri Dön