26 / 04 / 2024

Maddi durumu yeterli olmayanlar için Askıda Sigorta uygulaması başladı!

Maddi durumu yeterli olmayanlar için Askıda Sigorta uygulaması başladı!

İnsurtech girişimi olan Sigortambir, ‘Askıda Sigorta’ uygulamasını başlattığını açıkladı. Proje ile maddi durumu yetersiz olan üniversite öğrencilerinin özel sağlık hizmetlerinden yararlanması hedeflenirken, proje ilerleyen aşamada sigortası olmayan tüm vatandaşları kapsayacak.



Sigortambir Türkiye’de sigorta konusunda farkındalığı ve bilinçlendirmeyi artırmak amacıyla sosyal sorumluluk projesi başlattı. Şirket, ‘Askıda Sigorta’ projesiyle maddi durumu yeterli olmayan birey veya kurumların özel sağlık hizmetlerinden yararlanmasına öncülük etmek istiyor. Proje kapsamında ilk etapta 18-25 yaş aralığındaki üniversite öğrencilerinin, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile tanıştırılmasının hedeflendiği bildirildi.

Sigortambir Genel Müdürü Kürşat Köz, projeye ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, sigortanın medeniyetin getirdiği en büyük faydalardan olduğunu vurgulayarak bu konuda bilinçlendirme ve farkındalığı artırmayı amaçladıklarını, yeni projeleri ile sigortaya erişemeyen kişi ve kurumlara ulaşmayı hedeflediklerini aktardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön