27 / 04 / 2024

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir'de kampanya başladı!

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir'de kampanya başladı!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü gruplarından Türkerler’in, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projeleri eş zamanlı kampanya başladı. 



Türkiye ekonomisinin güçlü gruplarından Türkerler Holding, gayrimenkul projelerinde güçlü bir kampanyaya başladı. Mahall  Ankara  ve Mahall Bomonti  İzmir  projelerinde eş zamanlı başlayan kampanyalar çok cazip ödeme seçenekleri sunuyor. 

“Mahall Bomonti İzmir’de film gibi ödeme avantajları”
“Fevkalade ofisler ve daireler film gibi ödeme avantajlarıyla” mottosuyla hazırlanan kampanyada Mahall Bomonti İzmir yüzde 15 peşinat ve 7 yıl yüzde 0 faiz avantajı sağlıyor.  Mahall Bomonti İzmir’in sahip olduğu tarihi dokuya göndermeler yapılan filmdeki nostaljik görüntüler izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

“Mahall Ankara’ya hemen taşın,ne acelesi var sonra ödersin”
İnşaat çalışamları tamamlanan ve yaşamın başladığı Mahall Ankara projesinde, “Ne acelesi var sonra ödersin” mottosuyla hazırlanan kampanyada eşsiz imkanlar sağlıyor. Mahall Ankara’dan ev ve ofis almak isteyenler dilediği kadar peşinatla hemen taşınıp 1 yıl sonra ödemelere başlayabilecek.

Mahall Ankara 10 bin kişinin Divan konforunda yaşayacağı, çalışacağı, eğleneceği konut, ofis ve mağazalardan oluşan farklı ve çok yönlü bir karma proje. Divan Residence hizmet sunulacak. 24 saat consierge, güvenlik, organizasyon ve destek gibi hizmetleri kesintisiz alabilecekler. Mahall Ankara, kentin yükselen yıldızı Eskişehir Yolu’nda, projenin yanı başında yer alan bakanlık binaları, kamu kurumlarının yerleşkeleri, şehir hastanesi ve özel yatırımlar ile tam bir cazibe merkezi haline geliyor.

Web: http://www.turkerler.com/


Geri Dön