18 / 04 / 2024

Mai Residence Kartal'da 298 bin TL'ye! Taksitleri 1 yıl ötele!

Mai Residence Kartal'da 298 bin TL'ye! Taksitleri 1 yıl ötele!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Taksitlerin bir yıl ötelendiği kampanyanın uygulandığı Mai Residence Kartal projesi kapsamında ayrıca peşinatsız ara ödemesiz seçenekler de sunuluyor. Projede fiyatlar 298 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



FerYapı tarafından hayata geçirilen  Mai Residence  projesinde peşinatsız ara ödemesiz taksitlendirmeler yapılırken yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Mai Residence'ta isteyenler yüzde 25 oranındaki peşinatı Mart 2016'da ödeme imkanına sahip olabiliyor. Geri kalan yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödemek mümkün. Taksitler de bir yıl ötelenebiliyor. 


1+1'lerin 298 bin TL'den ve 2+1'lerin ise 329 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Mai Residence projesi, Kartal'da İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. 


1. blokta teslimlerin başladığı Mai Residence Kartal projesinde 2. blok için belirlenen teslimat tarihi Eylül olarak açıklandı. 


Mai Residence Kartal projesinde fitness salonu, çok amaçlı salon, VIP lounge, kafeler ve mağazalar, mini müzik studyosu, sinema odası, depo alanları ve her katta bulunan kat bahçesi bulunuyor. 


Mai Residence Kartal satış ofisi iletişim bilgileri

Telefon numarası: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com


projeye sor



Geri Dön