29 / 03 / 2024

Mai Rezidans Kartal'da yüzde 1 peşinat! Yüzde 10 indirim!

 Mai Rezidans Kartal'da yüzde 1 peşinat! Yüzde 10 indirim!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

İstanbul’ u yeniden sevdirecek bir yaşam “Mai Residence” de! Üstelik şimdi %1 peşinat, 60 aya %0,59 faiz oranı ve %10 indirim fırsatıyla konut alıcılarına sunuluyor...




İyi yaşam sanatı ustası FerYapı’ nın Anadolu Yakası’ nın yükselen yıldızı Kartal bölgesinde, E-5 karayolunun tam üzerinde konumlandırdığı Mai Residence,  Tago Mimarlık tarafından özgün ve yüksek teknolojinin kullanıldığı modern mimariyle tasarlandı. 1.kattan itibaren muhteşem adalar ve deniz manzarasına sahip Mai Residence, şehrin merkezinde lüks, konfor, huzur ve keyfi bir arada barındıran benzersiz bir yaşam deneyimi sunuyor. 


İstanbul Anadolu Yakası’nın en hızlı gelişen bölgesi Kartal’da, E-5 yolu üzerindeki   “Mai Residence” nin sunduğu %1 peşinat, 60 aya %0.59 faiz oranı ve %10 indirim fırsatıyla konut sahibi olmak şimdi daha kolay!


Mai Residence, E-5’ in hemen üzerinde, sahil yoluna 9 dakika, TEM bağlantı yoluna 3 dakika, deniz ulaşımı (İDO İskelesi’ne) 15 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’ na 8 dakika, Kartal Metro İstasyonu ve dünyanın en büyük Adalet Sarayları’ ndan biri olan Kartal Adliyesi’ ne 3 dakika mesafede… Üstelik tamamlanacak  Marmaray  Projesi ile 35 dakikada Halkalı, Real, Carrefour Maltepe, Neo Pendik gibi alışveriş merkezlerine kolayca ulaşım sağlanabiliniyor.


 Mai Rezidans Kartal da yüzde 1 peşinat! Yüzde 10 indirim!


FerYapı’ nın Anadolu Yakasındaki ilk projesi olan Mai Residence’ de lansman fırsatlarından yararlanmak için son 1 ay!


Mai Residence’ de lansman fırsatları devam ediyor! Banka kredisine özel %1 peşinat, 60 aya %0.59 faiz oranı ve banka kredili ya da peşin ödemelerde %10 indirim fırsatı, ev ya da ev-ofis sahibi olmayı kolaylaştırıyor.


Mai Residence, Sarı Residence ve Turuncu Residence olmak üzere 2 bloktan oluşuyor. 14 katlı Sarı Residence ister ev, ister ev-ofis olarak, birleştirilebilir modüler yapısı sayesinde ihtiyaç duyulan metrekarede planlanabiliyor. E-5 ticaret yolunun tam üstünde iş ve özel yaşamı birlikte sürdürmek isteyenler için tasarlanan Sarı Residence’nin her katında bulunan kat bahçeleri sayesinde Adalar’ın muhteşem manzarası ve tertemiz havası her an yaşam alanı içinde olacak. Sarı Residence’ ın çatı katında adalar ve deniz manzaralı çok amaçlı salon, VIP Lounge, toplantı salonu ve fitness salonu da iş ve özel kullanımlar için tüm detayları barındırıyor. 35 katlı Turuncu Residence 1+1 dairelerden başlayan birleştirilebilir modüler yapısıyla, sadece üst düzey konfor değil, aynı zamanda esneklik de sunuyor. Turuncu Residence’nin 20. Katında deniz ve adalar manzaralı Fitness salonu, cafe lounge, bilardo, masa tenisi, langırt, hobi odaları, yüzme havuzu, mini müzik stüdyosu ve sinema odası ailenin tüm bireylerinin gününü zenginleştiren seçenekler sunuyor.


Mai Residence’ nin altında yer alan Mai Çarşı, cafe ve mağazalarıyla günlük ihtiyaçları karşılarken, Back-up concierge, oda servisi, kuru temizleme ve housekeeping gibi gerçek residence hizmetleri sayesinde yüksek konforu hayallerle buluşturuyor.


444 9 337 

www.mairesidence.com

www.feryapi.com


projeye sor



Geri Dön