19 / 04 / 2024

Makromcity'nin arsasına tedbir kararı!

Makromcity'nin arsasına tedbir kararı!

Parasını ödedikleri dairelerin kendilerine tekrar satılmasına tepki gösteren Makromcity mağdurları haklarını tüketici mahkemesinde aradı. Makromcity'nin arsasına tedbir kararı aldıran mağdurlar haklarını aramaya devam edeceklerini söyledi...




Esenyurt'taki imar krizine takılıp yarım kalan projeler kervanına eklenen Makromcity geçtiğimiz günlerde Tara Gıda ve Yapı'ya devredilmişti. Parasını ödedikleri dairelerin kendilerine tekrar satılmasına tepki gösteren Makromcity mağdurlarının tüketici mahkemesine başvurmasıyla Makromcity arsası için tedbir kararı alındı.


Avukata başvurmadan tüketici mahkemesinde haklarını arayan ve mahkemeden Makromcity projesinin arsasına tedbir kararı aldıran mağdurlar haklarını aramaya devam edeceklerini söyledi.  Makromcity'nin arsasına konan arsasına tedbir, tapuya da işlendi.


Devir aldığı Makromcity projesi için mağdurlara iki teklif sunan Tara Yapı mağdurlara metrekare başına 2 bin 400 lira ödemeleri halinde 90 gün içinde tapuları teslim edeceğini ve daireleri tamamlayacağını bildirmişti. Tara Yapı ikinci teklifinde ise yeni para ödemek istemeyenlere şimdiye kadar Makromcity projesi için ödedikleri paraları sözleşmedeki şartlarla geri iade edeceğini belirtmişti.



Makromcity nin arsasına tedbir kararı!




Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön