26 / 04 / 2024

Malatya’da hasar tespit çalışmaları masaya yatırıldı!

Malatya’da hasar tespit çalışmaları masaya yatırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen Malatya'da değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda bölgede yapılan hasar tespit çalışmaları ele alındı…



Elazığ'da 6.8 şiddetinde meydana gelen depremden etkilenen Malatya'da, Süleymen Soylu ve Murat Kurum'un katılımı ile değerlendirme toplantısına gerçekleşti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Elazığ Sivrice'de meydana gelen depremden etkilenen Malatya'da Süleymen Soylu ve Murat Kurum değerlendirme toplantısına katıldı.

Malatya Valiliğinde, Vali Aydın Baruş tarafından karşılanan Süleyman Soylu ve Murat Kurum, daha sonra Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen İl Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Malatya’da hasar tespit çalışmaları masaya yatırıldı!

Basına kapalı düzenlenen toplantıda, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Vali Aydın Baruş, AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu,  TOKİ  Başkanı Ömer Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve diğer ilgililer yer aldı.

İki saat kadar süren toplantıda, bugüne kadar gerçekleştirilen hasar tespit çalışmaları, yardımlar, depremzedeler için yapılan ve yapılması planlanan konteyner alanlarıyla ilgili çalışmalar ve bundan sonraki süreçte atılması gereken adımların ele alındığı belirtildi.

Elazığ’da hasar tespiti yapılan binalar yıkılıyor!


Geri Dön