25 / 04 / 2024

Malatya'ya 2. üniversite geliyor!

Malatya'ya 2. üniversite geliyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, gelecek aylar içerisinde Malatya'ya yapmak istedikleri onkoloji hastanesinin temelini atmış olacaklarını ve kente ikinci üniversite yapılması konusunda da belirli bir noktaya geldiklerini söyledi.



Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Malatya'ya ikinci üniversite yapılması konusunda belirli bir noktaya geldik. Onu da 6 ay içerisinde kuruluş, aşamasına getiririz diye düşünüyorum." dedi. Tüfenkci, Malatya Eğitim Vakfının iftar yemeğindeki konuşmasında, Vakfın Malatya'nın bir değeri olduğuna dikkati çekerek, yaptıkları faaliyetlerden dolayı demek yönetimine ve Vakfa katkı sağlayanlara teşekkür etti.


Tüfenkci, Malatya'nın Türkiye'deki önemli şehirler arasında yer alması, yaşanabilir kentler arasında üst sıralarda olmasının Malatyalıların gayretiyle olacağını söyledi. Gelecek aylar içerisinde Malatya'ya yapmak istedikleri onkoloji hastanesinin temelini atmış olacaklarını dile getiren Tüfenkci, kente ikinci üniversite yapılması konusunda da belirli bir noktaya geldiklerini kaydederek, "Onu da 6 ay içerisinde kuruluş aşamasına getiririz diye düşünüyorum" dedi.


Bizim Anadolu


Geri Dön