24 / 04 / 2024

Maltepe Tango Kule projesi!

Maltepe Tango Kule projesi!

Firma: DAP Yapı

Proje: Tango Kule

Dap Yapı'nın Maltepe Tango Kule projesi 70 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Bu yıl tamamlanacak olan Maltepe Tango Kule projesinde 192 konut yer alıyor...




Tango Kule projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde inşa ediliyor. Maltepe  Tango Kule  projesi  DAP Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Maltepe Tango Kule projesi 192 adet konuttan meydana geliyor.


Maltepe Tango Kule projesinde 129 adet stüdyo daire, 63 adet 1+1 daire tipi bulunuyor. Maltepe Tango Kule projesinde stüdyo dairelerin alanı 43 metrekare ile 62 metrekare, 1+1 dairelerin alanı 56 ile 79 metrekare arasında belirlendi.


Maltepe Tango Kule projesinin satış ofisi ile 444 33 39 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Maltepe Tango Kule projesinde konutların ödemeleri banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor.


70 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Maltepe Tango Kule projesi içerisinde yürüyüş parkurları, cafe, restoran, kapalı otopark, açılıp kapanabilen yüzme havuzu, lobi, kat hizmeti, danışmanlık gibi olanak ve hizmetler yer alıyor.


Maltepe Tango Kule projesi nerede?

Maltepe Tango Kule projesi adres : Altayçeşme Mh. Çam Sokak No:16 Maltepe - İstanbul



Maltepe Tango Kule projesi iletişim

Telefon: 444 33 39 

Web Adresi: www.tangokule.com.tr  


projeye sor



Geri Dön