24 / 04 / 2024

Mamak, başkentin yükselen yıldızı oldu!

Mamak, başkentin yükselen yıldızı oldu!

Kentsel dönüşümle Başkent’in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ilçeye gelen yatırımcıları yalnız bırakmıyor.




Kentsel dönüşümle Başkent’in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ilçeye gelen yatırımcıları yalnız bırakmıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak Durali Alıç Mahallesi’nde hizmete giren Akbaba Moda Plaza ve Sosyete Pazarı’nın açılışına katıldı. Sultan Fatih Caddesi üzerinde hizmete başlayan iş yerleri Mamak’ta istihdama katkı sağlayacak. İşyeri açılışına AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
Mamak artık yatırımcının da gözdesi

Açılış sonrasında Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte alışveriş merkezini içerisini gezen Akgül; “Durali Alıç Mahallesi Mamak’ta yaşanan değişimin adeta sembolleştiği bir yer. Önceden kimse buralara yaklaşmak dahi istemezken bu gün Mamak’ın en kıymetli yerlerinden biri hali geldi” dedi. İşyeri hakkında Akgül’e bilgi veren Akbaba giyimin ortaklarından Nagehan Akbaba’da: “Toplam 3000 m² alanda 40 personelle başta Mamaklılar olmak üzere tüm Başkentlilerin hizmetinde olacağız” dedi. 




Mamak Belediyesi



Geri Dön