16 / 04 / 2024

Mamak Belediyesi'nden vergi uyarısı!

Mamak Belediyesi'nden vergi uyarısı!

Mamak Belediyesi, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında birinci, Kasım ayında da ikinci taksit ödemeleri gerçekleşen çevre temizlik vergilerinin ödemelerinin son güne bırakılmaması için vatandaşları uyardı.




Mamak Belediyesi, emlak ve işyerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2015 yılına ait 2. taksiti ödeme süresi 30 Kasım’da sona eriyor. Belediye, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında birinci, Kasım ayında da ikinci taksit ödemeleri gerçekleşen çevre temizlik vergilerinin ödemelerinin son güne bırakılmaması için vatandaşları uyardı. Belediye yatırım ve hizmetlerin temelini vergilerin oluşturduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Yatırılan her kuruş ilçemize hizmet olarak geri dönecektir” dedi.

 

Büyük ödeme kolaylığı

www.mamak.bel.tr adresinden zahmetsizce ve online vergi ödeme imkanı sunan Mamak Belediyesi’ne mükellefler ödemelerini, Hizmet Binasında, Mamak Kültür Merkezi’nde, Kutludüğün ve Lalahan’da bulunan veznelerden gerçekleştirebilecek. Vatandaşların bir cezai işlemle ve yoğunlukla karşılaşmaması için ödemelerini son güne bırakmamaları tavsiyesinde bulunan Akgül ,“ Yoğunluğu önlemek amacıyla cumartesi ve pazar günleri veznelerimizi açık tutuyoruz. Mükellefimizin rahatlıkla vergilerini yatıracakları ortam hazırlanmıştır. Vatandaşlarımız vergilerini zamanında ödesin ki cezalı duruma düşmesin” dedi. Mükellefler online hizmet ve veznelerin yanı sıra emlak vergisi ödemelerini 210374 numaralı posta çeki numarasından, işyerlerine ait çevre ve temizlik vergisi ödemelerini de 526891 numaralı posta çeki numarasından gerçekleştirebiliyor.



Mamak Belediyesi


Geri Dön