19 / 04 / 2024

Mamak Belediyesi’nden vergi uyarısı!

Mamak Belediyesi’nden vergi uyarısı!

Mamak Belediyesi son ödeme tarihi 30 Kasım olan çevre temizlik vergilerinin 2015 yılı ikinci taksiti ödemelerinde yaşanacak yoğunluk nedeniyle vatandaşların ödemelerini son güne bırakmaması tavsiyesinde bulundu.




Emlak ve işyerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2015 yılı ikinci taksiti için Mamak Belediyesi’nden mükelleflere uyarı geldi. Mamak Belediyesi son ödeme tarihi 30 Kasım olan 2. taksit ödemelerinde yaşanacak yoğunluk nedeniyle vatandaşların ödemelerini son güne bırakmaması tavsiyesinde bulundu. Ayrıca Mamak Belediyesi oluşacak yoğunluğun önüne geçmek için iki yeni vezneyi daha mükelleflerin hizmetine sundu. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Vatandaşlarımızdan aldığımız bütün vergileri son kuruşuna kadar yine vatandaşlarımıza hizmet olarak götürüyoruz. Hizmetlerin ve yatırımların harcında vatandaşlarımızın vergisi bulunuyor. Bu konuda hassasiyetle davranan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Her türlü ödeme kolaylığı sağlanıyor

Vergi ödemelerinde vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlayan Mamak Belediyesi Başak Mahallesi’nde bulunan Necip Fazıl Kültür Merkezi ve Türközü Mahallesi’nde bulunan Mamak Yüzme Havuzu’nda iki yeni vezneyi hizmete soktu. Ayrıca vezneler 30 Kasıma kadar hafta sonu cumartesi Pazar da vatandaşların hizmetinde olacak. Veznelere kadar zahmet etmek istemeyen vatandaşlara online ödeme kolaylığı sunan Mamak Belediyesi ödemeleri www.mamak.bel.tr adresinden de tahsil ediyor. Mükellefler ödemelerini Hizmet Binasında, Mamak Kültür Merkezi’nde, Kutludüğün ve Lalahan’da bulunan veznelerden gerçekleştirebiliyor. Online hizmet ve veznelerin yanı sıra emlak vergisi ödemelerini 210374 numaralı posta çeki numarasından, işyerlerine ait çevre ve temizlik vergisi ödemelerini de 526891 numaralı posta çeki numarasından yapabiliyor. Ayrıca Mamaklı mükellefler tüm Halkbank şubelerinden belediye veznelerinden yatırır gibi vergi borçlarını yatırabiliyor. 




Mamak Belediyesi


Geri Dön