19 / 04 / 2024

Mamak Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi açıldı!

Mamak Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi açıldı!

Ak Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Barış Aydın, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile katıldığı açılışta annesi ile birlikte kurdele kesti.



Mamak Belediyesi’nce yapılan Neşet Ertaş Aile ve Kültür Merkezi’nin açılışı, Ak Parti’nin  Ankara  1. Bölge Milletvekili Adaylarından Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Barış Aydın ile Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül tarafından geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Anneler Günü vesilesi ile annesinin de eşlik ettiği törende Barış Aydın, tüm annelerin anneler gününü kutladı.


Aydın, Aile Kültür Merkezi’nin, bölge halkına çok önemli katkıları olacağını düşündüğünü söyleyerek tesisin hayırlı uğurlu olmasını diledi.


Bala Dut Dede Festivaline katıldı

Barış Aydın, Seçim çalışmaları kapsamında geleneksel olarak her yıl düzenlenen Bala Afşar kasabası Dut Dede festivaline de Yalçın Akdoğan ile birlikte katıldı. Aydın, festival alanında halkla sohbet etti. Dut Dede olarak bilinen ve tarihi Osmanlı dönemine dayanan türbe ziyaret edildi. Burada da kadınların anneler gününü kutlayan Aydın, gösterdikleri büyük ilgi ve teveccühten dolayı teşekkürlerini sundu. Akdoğan ve Aydın, program sonrası Altındağ ve Lalahan seçim bürolarının açılışına katıldı.



Geri Dön