26 / 04 / 2024

Mamak’ta 223 konut daha sahiplerine teslim edildi!

Mamak’ta 223 konut daha sahiplerine teslim edildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Kusunlar Bölgesi’nde inşa edilen bin 374 konuttan 223 konut daha çekilen kuranın ardından sahiplerine teslim edildi....




Necmettin Erbakan Kültür ve Kongre Sarayı’nda düzenlenen konut kura teslim törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Gökşin  TOKİ  Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül gecekondu sahipleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 


Kura çekiliş töreni öncesinde konuşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, üç yıl öncesinde hiçbir konut hakkı olmayan vatandaşlar için yapılan konutları verdiklerini ifade etti. TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin de piyasa şartlarında ev sahibi olması güç olan vatandaşlar için kalıcı ve ucuz konutlar ürettiklerini söyledi.


 Vatandaşların yoğun alkışları ve “Biz senden razıyız, Allah ta senden razı olsun” tezahüratlarıyla kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Allaha hamdolsun ki Cenab-ı Allah verdiğimiz sözleri teker teker yerine getirmeyi bize nasip ediyor. Bizler sizlere konutlarınızın sözünü verdik. Bugün verdiğimiz sözü yerine getirmek nasip oldu.” dedi.


Başkan Gökçek’ten sonra Mesut Akgül, TOKİ Başkan Yardımcısı Şahin kura çekimine katıldı.


Vatandaşlar da kura sonuçlarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sağolsunlar bizi gecekondudan kurtararak güzel evlere kavuşturdular.” şeklinde konuştu.


Cihan


Geri Dön