28 / 03 / 2024

Mamak'taki 3 aile merkezi açılış için gün sayıyor!

Mamak'taki 3 aile merkezi açılış için gün sayıyor!

Kadınlara yönelik örnek hizmetlerini sürdüren Mamak Belediyesi, aile merkezlerine Ekin, Yeni Bayındır ve Kıbrıs Mahalleleri’nde yenilerini ekliyor. 



 

Mamak Belediyesi'nde yer alan habere göre, uzman kadrosu, donanımlı kurs odaları ve spor salonları ve Mamaklı kadınların hizmetine girecek aile merkezleri açılış için gün sayıyor. Yeni açılacak merkezler ile Mamak’taki aile merkezlerinin sayısının 17’ye yükseleceğini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Hanım kardeşlerimizin nezih bir ortamda spor yapabilecekleri, çeşitli hobiler edinecekleri, zanaat öğrenecekleri üç yeni aile merkezimizi Mamak’a kazandırmak için başlattığımız hummalı çalışmamızı tamamladık. İlerleyen günlerde açılışını yapacağımız tesislerimizde Mamaklı hanımlarımız hem boş vakitlerini değerlendirecek, hem meslek edinecek hem de aile bütçelerine katkı sağlayacak” diye konuştu.

Birçok hizmet tek adreste

Ekin Mahallesi’nde 2250 metrekare kapalı alana sahip, 3 katlı aile merkezinin yanı sıra Büyük Kayaş Mahallesi’nde 1130 metrekare ve Kıbrıs Mahallesi’nde 11.945 metrekarelik alanda inşa edilen aile merkezlerinde derslikler, spor salonları, yemek salonu, el sanatları merkezi, mescit ve bilgisayar odaları bulunuyor. Son derece fonksiyonel olarak tasarlanan tesislerin her katında bir etkinlik alanı yer alırken, Selçuklu Mimarisi’nin de özelliklerini de taşıyor.
 


Geri Dön