28 / 03 / 2024

Manisa Salihli'ye spor tesisi müjdesi!

Manisa Salihli'ye spor tesisi müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde dev projeleri hayata geçirirken bir yandan da Manisalı gençler için de kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar, gençlik merkezleri, spor tesisleri gibi önemli projeleri bir bir hayata geçiriyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde dev projeleri hayata geçirirken bir yandan da Manisalı gençler için de kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar, gençlik merkezleri, spor tesisleri gibi önemli projeleri bir bir hayata geçiriyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir tarafından Salihli'ye modern spor salonu ve kapalı yüzme havuzu kazandırılıyor. Bayanlar Voleybol 1. Liginde temsilcisi de bulunan Salihli'nin, yapılması planlanan spor tesisiyle yıllardır özlem duyduğu salona kavuşacağını dile getiren Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek, en güzel hizmetleri Salihli'ye kazandırmak için çalışıyoruz, spor salonu ve kapalı yüzme havuzu da buna güzel bir örnektir" dedi. 



"Salihli nice şampiyonluklar kazanacaktır" 


Gençleri spora teşvik etmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak önemli adımlar attıklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de kazandırılacak olan tesiste Salihlili sporcuların önemli şampiyonluklar kazanacağına olan inancını belirtti. 


Öte yandan tesisin, Manisa'da geçtiğimiz aylarda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre ilçesinde açılan kapalı yüzme havuzu ve spor salonu ile aynı projeye sahip olduğu belirtildi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön