19 / 04 / 2024

Manisa Salihli'ye yeni yatırımlar geliyor!

Manisa Salihli'ye yeni yatırımlar geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ilçelerdeki işleyişi yakından takip etmek için Köprübaşı ve Salihli ilçelerini ziyaret etti.




Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelere yapılan hizmetleri yakından takip ediyor. Bu kapsamda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Köprübaşı ve Salihli ilçelerine ziyarette bulundu. İlk olarak Köprübaşı hizmet binasına giden Yalçınkaya ve Coşkun’u, Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem, MASKİ Sorumlusu Enver Çetin ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı. İlçede gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ tarafından yapılan yatırımlar hakkında detaylı bilgi alındı. Toplantının sona ermesinin ardından ilk önce Avukat Özcan Akçiçek Parkı’nda yapılan çevre düzenlemesi ve Çocuk Kültür ve Eğitim Merkezi ile ilgili gelişmeler değerlendirildi. Ardından Yalçınkaya ve Coşkun, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak diğer yatırımların yapılacağı noktayı ziyaret ederek Köprübaşı ziyaretini sonlandırdı.

Yeni yılda yeni hizmetler yolda

Yalçınkaya ve Coşkun’un inceleme ziyaretlerindeki bir sonraki durağı ise Salihli oldu. Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Rıza Ünveren ve MASKİ Sorumlusu Nilhan Kılınç tarafından karşılanan Yalçınkaya ve Coşkun, ilçedeki birim sorumlularından bilgi alarak, Salihli’ye kazandırılan hizmetler ve yeni yılda yapılacak projeleri masaya yatırdılar. İl genelinde olduğu gibi Köprübaşı ve Salihli’de de 2017 yılında kesintisiz hizmetin süreceğini belirten MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun,   Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ olarak ilçelerin daha yaşanabilir yerler haline getirmek için el ele çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön