17 / 04 / 2024

Manisa Ulucami’nin restorasyonu başlıyor!

Manisa Ulucami’nin restorasyonu başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ulucami’nin restorasyonu konusunda da Büyükşehir Belediye Meclisi’nde karar alındığını hatırlatarak, bu konuda da çalışmanın yakın zamanda başlayacağının müjdesini verdi.




Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vakıflar  İzmir  Bölge Müdürü Kenan İba’yı makamında konuk etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Vakıflar Bölge Müdürlüğü ortaklığında devam eden projelerle ilgili görüş alışverişi yapılan ziyarette İba, Başkan Ergün’e tarihi yapılara verdikleri önem nedeniyle teşekkür etti.

Vakıflar İzmir Bölge Müdürü Kenan İba, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile Manisa Büyükşehir Belediyesi ortaklığında sürdürülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette İba, Başkan Ergün’e tarihi yapılara verdikleri önem nedeniyle teşekkür etti. Göreve geldikleri ilk günden beri ‘Tarihe Saygı’ adıyla proje geliştirdiklerini ve bu proje kapsamında tarihi yapıları gün yüzüne çıkardıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gülgün Hatun Hamamı’nda da çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi. Başkan Ergün, Ulucami’nin restorasyonu konusunda da Büyükşehir Belediye Meclisi’nde karar alındığını hatırlatarak, bu konuda da çalışmanın yakın zamanda başlayacağının müjdesini verdi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön