26 / 04 / 2024

Manisa Ulucami restore edildi mi

Manisa Ulucami restore edildi mi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ulucami’nin restorasyonu konusunda da Büyükşehir Belediye Meclisi’nde karar alındığını hatırlatarak, bu konuda da çalışmanın yakın zamanda başlayacağının müjdesini verdi.

Özcan Kaçar'dan Manisa Kırkağaç'taki Kurşuncu Hanı'nın kiraya verilmesine tepki!

Manisa Kırkağaç Belediyesi Kurşuncu Hanı'nda restore edilen iki binadan birini toplam 3 bin 900 TL'ye vatandaşa, diğerini de 525 TL'ye AKP’ye kiraladı.

Manisa Kula'daki tarihi evler otel oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Kula'daki tarihi evler, otel olarak kullanılması için Kula Belediyesi'ne tahsis edildi. 

Manisa'daki Atatürk Evi restore edilecek!

Manisa Salihli’nin Adala Mahallesi’nde bulunan, Kurtuluş Savaşı’nda önemli kararların alındığı Atatürk Evi’nin restorasyon projesi ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi arasında protokol imzalandı. 

Manisa Ulucami'de yıkım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulucamii çevresinde kentin kültürel geçmişini gün yüzüne çıkarılması için kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Bakkal Şükrü Evi restore edildi!

Kentteki tarihi dokuyu korumak amacıyla yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Bakkal Şükrü Evi’nde yaptığı restorasyon çalışmasını tamamladı.  

Tarihi Kula Evleri restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kula Evleri’ni restore ediyor.

Tarihi Manisa Evi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, aslına uygun olarak restore edilen Tarihi Manisa Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Manisa'daki tarihi Doktor Aristi Evi restore edildi!

Manisa'nın Kula ilçesinde yer alan ve“Dr. Aristi Evi” olarak bilinen tarihi yapıdaki restorasyon çalışmalarını tamamlandı.

Manisa Dr. Aristi Evi restore ediliyor!

Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için başlattığı restore çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'da yer alan Dr. Aristi Evi'ni de restore ediyor.

Manisa Rahmi Erdil Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’daki tarihi Rahmi Erdil Evi’ndeki yenileme çalışmalarına devam ediyor. 

Manisa Ulucami yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulucami ve çevresinde yaklaşık 6 yıldır sürdürdüğü kentsel planlama çalışmasıyla, tarihi ibadethaneyi yeniden gün yüzüne çıkardı.

Manisa Rahmi Erdil Evi restore ediliyor!

Kula’da tarihi dokuyu yeniden tekrar canlandırmak için çalışmalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Zeynep Onbaşı Evi’nden sonra, Rahmi Erdil Evi’nin de restorasyonunu yürütüyor.

Tarihi Kula Evleri restore ediliyor!

Manisa’nın Kula ilçesinde ortalama 150 ila 200 yıllık geçmişe sahip Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için kolları sıvayan Manisa Büyükşehir Belediyesi 6 evi restore edecek.

Manisa Ulucami restore edildi mi Haberi

Manisa Ulucami restore edildi mi


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vakıflar İzmir Bölge Müdürü Kenan İba’yı makamında konuk etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Vakıflar Bölge Müdürlüğü ortaklığında devam eden projelerle ilgili görüş alışverişi yapılan ziyarette İba, Başkan Ergün’e tarihi yapılara verdikleri önem nedeniyle teşekkür etti.

Vakıflar İzmir Bölge Müdürü Kenan İba, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile Manisa Büyükşehir Belediyesi ortaklığında sürdürülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette İba, Başkan Ergün’e tarihi yapılara verdikleri önem nedeniyle teşekkür etti. Göreve geldikleri ilk günden beri ‘Tarihe Saygı’ adıyla proje geliştirdiklerini ve bu proje kapsamında tarihi yapıları gün yüzüne çıkardıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gülgün Hatun Hamamı’nda da çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi. Başkan Ergün, Ulucami’nin restorasyonu...