23 / 04 / 2024

Manzara Adalar Evleri fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar Evleri fiyatları ne kadar?

Firma: İş GYO

Proje: Manzara Adalar

Manzara Adalar Kartal'da peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. D-100 Karayolu'na 4 dakika uzaklıkta olan proje İş GYO imzası ile yükseliyor. Peki Manzara Adalar Evleri fiyatları ne kadar?



"Manzara Adalar Evleri fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan proje hakkında detaylı bilgi verelim. Teslimlerin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşeceği projede 975 adet konut bulunuyor. 


İstanbul Kartal Yakacık bölgesinde hayata geçirilen  Manzara Adalar  Konutları 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. 


Yakacık Manzara Adalar konum olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre, FSM Köprüsü'ne 25 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, D-100 Karayolu'na 4 dakika mesafede yer alıyor.


B ve C bloğu satışa açılan  İş GYO  Manzara Adalar'ın sosyal yaşam alanları; açık çocuk havuzu, kapalı/açık yüzme havuzu, spor kompleksi, hobi odaları, çocuk kulubü, fitness center, SPA alanından oluşuyor. 


Manzara Adalar Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam arsa alanı 313 bin 500 metrekare olarak belirlenen Manzara Adalar Kartal Rezidans İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1+1 daire fiyatları 408 bin TL'den başlıyor. 


Manzara Adalar ulaşım: Karlıktepe Mah. Yakacık Cd. Camlık Sokak Kartal/İstanbul 


Manzara Adalar telefon: 444 74 96

Web: http://www.manzaradalar.com.tr/

Özge ÇAKIR/ Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön