17 / 04 / 2024

Manzara Adalar’da finale doğru!

Manzara Adalar’da finale doğru!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Manzara Adalar projesinde tamamlanma sürecine gelindi…



Ant Yapı’nın yükleniciliğini üstlendiği, İş GYO A.Ş.’nin yatırımları arasında yer alan, Perkins Eastman tarafından tasarlanan, Dome Doğal Mekân Mimarlık çatısı altında projelendirilen ve proje yönetim işleri Entegre Proje Yönetim tarafından sürdürülen Manzara Adalar, tamamlanma sürecine girdi.

EQ Dergisi’nde yer alan habere göre, proje; 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1,5+1 şeklinde farklı 975 daire, 234 ofis ve 31 ticari alandan oluşuyor. 332 konutluk A Blok, geçici kabul sürecine girdi ve tamamlanmak üzere. Şubat 2018 ayı içinde de B ve C bloklardaki toplam 643 konutta geçici kabul öncesi yapılan ön incelemeler başlatılacak.

2018’in Ocak ayı itibarıyla şantiyede, A Blok’ta parke işlerinden iç kapı montajına, banyo dolabından cephe cam işlerine, otoparklardan asansöre, doğal gazın açılmasından su bağlantısına kadar tüm işler bitirildi. Elektrik ve mekanik tüm sistemler çalışır duruma getirildi.

Geçici kabulde tespit edilen eksiklikler de giderilmek üzere.

324 konutluk B Blok’ta son kalem iş olan ankastre beyaz eşya montajında 150’inci daireye; 319 konutluk C Blokta ise 120'inci daireye ulaşılmış durumda. Peyzajda da epey yol alındı. Şubat 2018 ortalarında bitki dikimi başlatılacak. Sosyal alanlarla ilgili olarak; yüzme havuzları, squash kortu, buhar odaları gibi mahallerin işleri tamamlandı. Natamam olarak bitirilecek, toplamda 40 katlık 2 süs bloğu ortak alan ince işleri yüzde 70, cephe işleri ise yüzde 90 seviyesinde bitmiş durumda.

Sona bırakılan AVM bloğunun cephesi, 2018 Şubat ayında tamamlanmış olacak. Manzara Adalar’m genel olarak yüzde 90’lık bölümü bitirilerek, finale çok yaklaşıldı.


Web: http://www.manzaraadalar.com.tr/


Geri Dön