25 / 04 / 2024

Manzara Adalar'da teslimler erken başladı!

Manzara Adalar'da teslimler erken başladı!

Manzara Adalar projesinde daireler teslim edilmeye başlandı. Iş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Projeyi planlanandan önce teslim ederek bir kez daha sektörün öncü markalarından biri olduğumuzu kanıtlıyoruz'' dedi.



Iş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Projeyi planlanandan önce teslim ederek bir kez daha sektörün öncü markalarından biri olduğumuzu kanıtlıyoruz. Bizim için öncelikli olan bu eşsiz projenin tüm fonksiyonlarıyla bir an önce hayata geçmesiydi. Bu yönde en ince detayların bile dikkate alındığı yoğun bir çalışma temposuyla projemizi mümkün olan eh iyi zamanlama ile gerçekleştirdik. ” dedi.

 

Manzara Adalar da teslimler erken başladı!

İş GYO Kurumsal İletişim, Satış, Kiralama ve Pazarlama Grup Başkanı Gülfem Tandoğan ise “Sektörde kira bedelleriyle yarışan aidatlar sebebiyle birçok daire sahibinin mutsuz olduğunun farkındayız. Manzara Adalar projesinde vadedilen hayatın sürdürülebilir kılınması ve müşterilerin memnuniyeti göz önünde bulundurularak herkesin mutlu olacağı uygun aidat bedelleriyle oturum sağlanabilecek'' diye konuştu. 

640 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen projede 1+0'dan 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Projede ofis ve ticari nitelikli alanlara yer veriliyor. 

2 bin 500 metrekarelik sosyal tesis alanına sahip Mazara Adalar projesinde her daire için ayrılmış 3 metrekarelik depo alanı, kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odaları, çocuk kulübü, 24 saat kesintisiz enerji var. 

 

http://www.manzaraadalar.com.tr/


Geri Dön