29 / 03 / 2024

Mardin Müzesi "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile birincilik ödülü aldı!

Mardin Müzesi

Mardin Müzesi "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri (IDCA) yarışmasında birincilik ödülü aldı. Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri yarışmasında "Gençlere Yönelik En İyi Program" dalında altın ödüle layık görüldü.



Mardin "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri yarışmasında "Gençlere Yönelik En İyi Program" dalında altın ödüle layık görüldü.


Mardin Müzesi "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri (IDCA) yarışmasında birinciliği elde etti. Paris'te bulunan Agenda İletişim Ajansı'nca 7 Kasım'da 14'üncüsü Sidney'de düzenlenen ve 17 ülkeden 76 müzenin 96 projesinin katıldığı Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri yarışmasında Mardin Müzesi "Gençlere Yönelik En İyi Program" dalında altın ödüle layık görüldü.


Mardin Müze Müdürü Nihat Erdoğan gazetecilere yaptığı açıklamada, "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile katıldıkları IDCA yarışmasına katılan 96 proje arasında birincliği elde ettiklerini söyledi. Erdoğan "Türkiye'deki bir müze, bu dalda ilk defa ödül aldı. ABD ve Avusturalya'dan bir müze ile finale kalmıştık" diye konuştu.


Yeni Şafak Gazetesi


Geri Dön