20 / 04 / 2024

Mardin Nur Mahallesi TOKİ alt gelir başvuru şartları!

Mardin Nur Mahallesi TOKİ alt gelir başvuru şartları!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde 7 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 2+1 olarak tasarlanan daireler açık satışa sunuluyor. İşte Mardin Nur Mahallesi TOKİ alt gelir başvuru şartları...



TOKİ Mardin Nur Mahallesi'nde daire fiyatları 85 bin 46 TL ile 94 bin 882 TL arasında değişiyor. Projede 325,19 TL'lik aylık taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. 


Peşinat olarak minimum 7 bin TL talep edilen  TOKİ  Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde alt gelir grubuna özel olarak 127 adet konut açık satışa sunuluyor. 


Mardin Merkez Nur TOKİ Konutları başvuruları 1 Mart 2016 - 31 Mart 2016 tarihlerinde kabul edilecek. Projede yüzde 12 peşinde kalan tutar 180 ay veya 240 ay taksitlendiriliyor. 


TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi Evleri başvuruları T. Halk Bankası nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek. Projede dairelerin tamamı 74,40 metrekare 2+1 şeklinde tasarlandı. 

Mardin Nur Mahallesi TOKİ alt gelir başvuru şartları!

Mardin Nur Mahallesi TOKİ alt gelir başvuru şartları!

1- T.C. vatandaşı olması,

2- Mardin il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,

3- Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.

4- Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir gayrimenkulün bulunmaması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

5- Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç 

6- Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, Eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.

7- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL olması gerekmektedir.)

8- Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. İdare gerek görmesi halinde satışa sunulan konutlardan bir kısmını veya tamamını satıştan çekmeye yetkilidir.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön