23 / 04 / 2024

Marina Ankara Çankaya ödeme bilgisi!

Marina Ankara Çankaya ödeme bilgisi!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara Evleri Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor. Eymir Gölü ve Vadi manzaralı dairelerin bulunduğu projede satışlar devam ediyor. İşte Marina Ankara Çankaya ödeme bilgisi...



Dairelerin 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği  Marina Ankara  Oran'da teslimlerin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje  Sinpaş Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. 


Marina  Ankara  Çankaya ödeme bilgisi kapsamında 5 bin TL peşinatla ve 48 ay vade farksız taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde inşa edilen Marina Ankara Residence'de 2 bin adet konut bulunuyor. Projede yer alan daireler Vadi ve Eymir Gölü manzaralı olarak tasarlandı. 


Oran Marina Ankara'da tropik ada, spor alanları, deniz feneri, su-ışık gösterileri, kafeler, şelaleler, iskeleler, restoranlar, yaşam köprüsü, bisiklet yolları, su sahnesi, Marina Caddesi, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar sunuluyor. 


Marina Ankara'da 1 oda 1 salon daire fiyatları 319 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 5 lansman indirimi ve yüzde 15 peşin indirimi uygulanıyor. 


Marina Ankara Rezidans ulaşım: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Sinpaş Marina Ankara Oran iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön