26 / 04 / 2024

Marina Ankara'da lansmana özel fırsatlar!

Marina Ankara'da lansmana özel fırsatlar!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara'da lansmana özel fırsatlar kapsamında faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor. "Ankara'nın ilk ve tek marinası" sloganıyla tanıtılan projede toplamda 2 bin adet konut bulunuyor.



Marina  Ankara  Rezidans'ta 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Marina Towers etabında 912 adet konutun satışa sunulduğu projenin teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi.


Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Marina Ankara'da lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Eymir ve Göl manzarasına sahip dairelerin yer aldığı proje Ankara Çankaya Oran'da inşa ediliyor.


Şelaleler, tropik ada, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, sahil boyu yürüyüş yolları, spor alanları gibi sosyal yaşam alanlarının bulunduğu Çankaya Marina Ankara'da dairelerin büyüklükleri 69 metrekareden başlangıç gösteriyor.


Satışları devam eden  Marina Ankara  Sinpaş fiyatları 1 oda 1 salon konutlarda 330 bin TL, 2+1 konutlarda 496 bin TL, 3+1 konutlarda ise 701 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Marina Ankara'da lansmana özel fırsatlar!

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanan Marina Ankara Oran'da yüzde 20 peşinatta, yüzde 36'lık kısım için ara ödeme yapılıyor, kalan bedel 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede yüzde 10 peşinatta ise kalan bedel için 40 ay vade farksız taksit yapılıyor. 


Marina Ankara Evleri nerede?

Ulaşım: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Çankaya Marina Ankara iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön