24 / 04 / 2024

Marka Evleri lüks konut anlayışını Demetevler'e taşıdı!

Marka Evleri lüks konut anlayışını Demetevler'e taşıdı!

Başkentte bugüne kadar Oran, incek, Çayyolu ya da Çukurambar'a sıkışan lüks konut lokasyonu, Marka Evleri ile Demetevler'e uzandı. Marka Evleri lüks konut anlayışını Demetevler'e taşıdı...



Başkentte bugüne kadar Oran, incek, Çayyolu ya da Çukurambar'a sıkışan lüks konut lokasyonu, Marka Evleri ile Demetevler'e uzandı İnşaat sektörünün köklü firmalarından Marka Evleri A.Ş., Demetevler'de, her türlü ayrıntıyla donatılan Marka Evleri projesini hayata geçiriyor. Marka Evleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Yılmaz Kılıç, "Demetevler'de pahalı konut satılamaz" gibi bir algının yaygın olduğunu, Marka Evleri ile bu algıyı yok etmenin haklı gururunu yaşadıklarını bildirdi. Demetevler sakinlerinin, sıradan, hiçbir özelliği bulunmayan konutlarda yaşamak zorunda olmadıklarını anlatan Kılıç şunları söyledi: "Lüks, kaliteli projeler sadece Oran'da, incek'te, Çayyolu ya da Çukurambar'da olmak zorunda değil. Aynı kalitede, aynı lükse sahip binalar Demetevler'de de yapılmalı diye yola çıktık. Demetevler'de lüks, kaliteli konut inşa etme fikri risk miydi? Evet riskti. Ancak, 35 yıllık deneyimimiz, bu riski almanın zamanının geldiğini söylüyordu. 


Başlangıçta yadırgansak da insanlar zamanla fiyatlarımızın, sunduğumuz kaliteye oranla makul olduğunu gördüler." BAĞIMSIZ SPOR KOMPLEKSİ Kılıç, Demet Marka Evleri projesinin, emsal değeri düşük 23 bin metrekarelik alanda hayata geçirildiğini kaydetti. Emsalin düşük olmasının, peyzaj ve sosyal donatı alanlarını artırdığını vurgulayan Kılıç, "Daire sayısından fedakarlık ederek spor kompleksini bağımsız bir yapı içerisine aldık. 


Spor kompleksinde çok büyük bir yüzme havuzu, Fin hamamı, Türk hamamı, sauna ile fitness yer alıyor. Gençleri, çocukları da düşünerek halı futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanlarını projeye ekledik" dedi. 



Habertürk Ankara



Geri Dön