20 / 04 / 2024

Maskülen Sektörde Kadın Olmak araştırma sonuçları 16 Aralık'ta açıklanıyor!

Maskülen Sektörde Kadın Olmak araştırma sonuçları 16 Aralık'ta açıklanıyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, "Maskülen Sektörde Kadın Olmak" araştırma sonuçlarını 16 Aralık 2019 Pzartesi günü açıklıyor...



Sektörün önde gelen sivil toplum kuruluşlarını “kadın” başlığı altında bir araya getiren Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, yaklaşık üç yıldır sektörde kadınların varlığını ve etkinliğini artırma yönünde faaliyetlerini sürdürüyor.

Platformun çalışma ve stratejilerine yön verirken güvendiği en önemli araçlarından biri de araştırmalar. Üç yıl gibi kısa süre içerisinde gayrimenkul sektörünün kadının kimliğine, varlığına, ihtiyaçlarına ve hedeflerine odaklanan biri ödüllü, iki araştırmaya imza attı.

Platform GKL adına ERA Research&Consultancy ve XSIGHT Araştırma&Danışmanlık tarafından hazırlanan araştırması ‘Maskülen Sektörde Kadın Olmak’ ile Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından yedi yıldır düzenlenen Baykuş Ödülleri’nde, ‘Eşitlikçi Baykuş’ Altın Ödülü alarak sektörü gururlandırdı.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu olarak bu yılda, Urban Land Institute Türkiye (ULI), çatısı altında Araştırma Proje grubumuzun sunumu ile ‘Maskülen Sektörde Kadın Olmak’ araştırma sonuçlarını paylaşacak. Hemen ardından sektörde kadınların geçmişi, bugünü ve geleceğini konuşmak üzere çok değerli konuşmacıların katılacağı bir Panel düzenliyor.

Araştırma dünyasının Oscar’ı kabul edilen ‘Eşitlikçi Baykuş’ Ödüllü yeni araştırmamızın sonuçlarını açıklayacağı basın toplantısı ve lansman etkinliği 16 Aralık'ta. 


Geri Dön