28 / 03 / 2024

Mavera Başakşehir adres!

Mavera Başakşehir adres!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Başakşehir

Mavera Başakşehir adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje Avrupa'nın en büyük sağlık kenti ve İstanbul'un en büyük kent meydanının yer alacağı yeni Başak Şehir İlçe merkezine komşu...



Makro İnşaat  Mavera Başakşehir  Projesi, Avrupa Yakası Başakşehir'de  Makro İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Projede konut teslim tarihi 2014 yılı Haziran ayı olarak öngörülüyor.


Mavera Başakşehir adres olarak Olimpiyat Köyü, Bio City, Uluslararası Doğa ve Eğlence Parkı gibi alanlara yakın mesafede ve aynı zamanda TEM Otoyolu, 3. Çevreyolu bağlantısı, Metro ve Hızlı Tren alternatiflerine yakın bir noktada hayata geçirildi.


Evleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 8 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer verildiği Mavera Başakşehir ödeme planı kapsamında konutlar için yüzde 25 peşinat verildikten sonra kalan tutar banka kredisi ile ödenebiliyor.


Mavera Başakşehir satılık daire fiyatları 512 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin ortak alanları arasında; açık hava sineması, kreş, gölet, şelaleler,kapalı otopark, misafir otoparkı, okuma salonu, çok amaçlı salon, restoran, cafe, taziye odası, mescid, fitness center, hamam, sauna, spa ve buhar odası, çocuk yüzme havuzları ve yetişkin yüzme havuzları bulunuyor.


Mavera Başakşehir adres 


Mavera Başakşehir adres!


Mavera Başakşehir adres 


Başakşehir 2. Etap Plevne Caddesi, Mavera Başakşehir Showroom'u, Başakşehir / İstanbul


Mavera Başakşehir iletişim


Telefon: (0212) 659 62 22

Web adresi: www.maverabasaksehir.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön