26 / 04 / 2024

Mavi Arya fiyat!

Mavi Arya fiyat!

Firma: Aslan Yapı - Astaş Gayrimenkul - Caba İnşaat

Proje: Mavi Arya

Mavi Arya fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Mavi Arya fiyat bilgisi ve proje detayları...



Ön satış avantajı sunulan Mavi Arya projesi Aslan Yapı - Astaş Gayrimenkul - Caba İnşaat işbirliğiyle yükseliyor.

Bodrum Turgut Reis ve Akyarlar arasında inşa edilen Mavi Arya fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Mavi Arya fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Mavi Arya fiyat!

Ön satışların başladığı Mavi Arya projesinde 38 adet villa ve 246 adet rezidans daire mevcut. Projede ayrıca beş yıldızlı dünya markası bir otele de yer verilecek.

160 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Mavi Arya projesinde 2+1 ile 4+1 arasında değişen büyüklüklerde rezidanslar, 4+1 ile 9+1 arasında değişen büyüklükte villalar bulunuyor.

Mavi Arya fiyat!

Mavi Arya fiyat!
Mavi Arya fiyat bilgisi kapsamında en düşük fiyatın 350 bin Euro olduğunu söyleyebiliriz. Projeden yüzde 30 peşinat ödeyerek 24 ay 0 faizle konut sahibi olmak mümkün.

Teslimleri 2023 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan Mavi Arya projesi 4 etap şeklinde inşa ediliyor. Projede yer alan villaların alanları  330 metrekare ile 870 metrekare arasında değişiyor. 

Mavi Arya fiyat!

Projenin sosyal alanları arasında; Güneşlenme terası, yürüme ve koşu yolları, çocuk oyun alanları, açık havuz, spa ve fitness alanları, tenis kortları, kapalı sosyal ve spor alanları, restaurant alanları mevcut.

Mavi Arya nerede? Konum bilgisi:

Mavi Arya fiyat!

Web: https://www.maviarya.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön