29 / 03 / 2024

Mavişehir Modern 3'te anahtar teslimi başladı!

Mavişehir Modern 3'te anahtar teslimi başladı!

Gergül İnşaat, Mavişehir Modern 3 projesinin anahtar teslimlerini gerçekleştiriyor. " Gergül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Gültekin Sözde Değil Özde Anahtar Teslim " sloganı ile müşteri memnuniyetini ilke edindiklerini dile getirdi




Mavişehir Modern projeleri kapsamında, üç yıl içerisinde üç projesini de erken teslim ederek daire sahiplerini sevindiren Gergül İnşaat, Mavişehir Modern 3 projesinin anahtar teslimlerini gerçekleştiriyor. "Sözde Değil Özde Anahtar Teslim" sloganı ile müşteri memnuniyetini ilke edindiklerini dile getiren Gergül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Gültekin, başarılarının altında iyi bir ekip çalışmasının yattığını dile getirdi. Sadece anahtarları değil yaşamaya hazır konumda daireleri teslim ettiklerini belirten Abdulkadir Gültekin, yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti de dile getirdi.


Yenilik ve farklılık

Gültekin, "Üç yıl içinde 720'den fazla aileyi daire sahibi yaptık. Müşterilerimizin yoğun ilgisi ve memnuniyeti bizim de mutluluğumuzu ve enerjimizi artırıyor. Hep daha iyiye ulaşma çabamız ile yaptıklarımızın hep bir adım önüne geçerek müşterilerimizin yaşam kalitesini artırmaya, farkımızı ortaya koymaya ve bildiğiniz, duyduğunuz, deneyimlediğiniz Gergül İnşaat kalitesini, yeni ve farklı projeler geliştirerek müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi. Mavişehir Modern3 projesinde anahtarlarını teslim alan daire sahipleri ise, yeni adreslerine taşınacak olmanın heyecanını yaşıyor. Gergül İnşaat kalitesi ve güvencesi altında ev sahibi olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten daire sahipleri, aynı zamanda evlerinin yatırım değerinin de artmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Geniş peyzaj alanları, bahçe düzenlemeleri, süs havuzları ve spor alanlarıyla titizlikle tasarlanan yaşam alanlarını eksiksiz bir şekilde teslim alan daire sahipleri, böylesine güzel ve çevresine de değer katan bir projede olmaktan dolayı mutluluk ve gurur duyduklarını da belirtti.


Yeni Asır


Geri Dön