26 / 04 / 2024

Mayadrom Sports Center Point, Barbaros Hotel'de açılıyor

Mayadrom Sports Center Point, Barbaros Hotel'de açılıyor

Yoğun iş temposundan uzaklaşmak şehir içinde spor yapmak isteyenler için yeni adres: Maydrom Barbaros



Yoğun iş temposundan uzaklaşmak şehir içinde spor yapmak isteyenler için yeni adres: Maydrom Barbaros

Türkiye'nin önde gelen spor merkezlerinden Mayadrom Sports Center Point, Barbaros Hotel'de hizmete açılıyor. Mayadrom Barbaros'ta sporseverler, aerobik salonundan kapalı yüzme havuzuna, pilates stüdyosundan GYM Cardio alanına kadar farklı tüm etkinlikleri bulabilecek. Point Barbaros Genel Müdürü Cihan Yılmaz, Mayadrom Sports Center'da aerobik, kinesis ve pilates stüdyosu, GYM cardio alanı, kapalı havuz, spinning alanlarıyla hem otel müşterilerine hem de iş dünyasına hizmet verdiklerini söyledi. Yılmaz, otelde spor merkezinin yanı sıra SPA merkezinin de yer alacağını belirtti.

'ART TECH' KONSEPTLİ ŞEHİR OTELİ
Özbek Turizm tarafından İstanbul Esentepe'de açılan 21 katlı Point Hotel Barbaros'un, 69'u  executive olmak üzere 210 odası ile 300 metrekarelik kral dairesinin bulunduğunu anlatan Yılmaz, otelde, iş dünyasının tüm taleplerine yönelik son teknolojiyle donatılan 25 metrekareden 230 metrekareye kadar varan 18 toplantı salonunun da hizmete açıldığını ifade etti.

KÜRATÖR BERAL MADRA
Küratörlüğünü Beral Madra'nın yaptığı, otelde 26 sanatçının 265 eserinden oluşan sürekli açık bir sergi ile videoart, heykel, resim, fotoğraf, enstalasyon gibi çağdaş sanat yapıtları takip edilebiliyor. İstanbul Kültür A.Ş. ile yapılan işbirliği ile açılan kütüphanede ise, birbirinden değerli kitaplar bir arada bulunuyor.
Akşam


Geri Dön