26 / 04 / 2024

Mazda C-X5 Haziran'dan beri bir kuruş zamlanmadı! 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mazda C-X5 Haziran'dan beri bir kuruş zamlanmadı! 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mazda'nın sevilen otomobillerinden biri olarak bilinen Mazda C-X5 fiyatlarında son dakika! Peki, Mazda C-X5 fiyatları ne kadar? Mazda C-X5 kaç TL? Mazda C-X5 özellikleri neler? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...



Mazda C-X5'in sevilen otomobillerinden biri olarak akıllarda yer edinen Mazda C-5X fiyatları belli oldu! Peki, Mazda C-X5 fiyatları ne kadar? Mazda C-X5 kaç TL? Mazda C-X5 özellikleri neler? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Daha yüksek kalite standartlarına ve gelişmiş özelliklere sahip orta boy bir SUV olan Mazda CX-5, hem sürücü hem de yolcu için lüks, performans ve sürüş keyfi sunuyor. İnsan odaklı Skyactiv teknolojisi, gelişmiş KODO - Hareketin Ruhu Tasarımı ve gerçek ahşap ve Nappa deriden yapılmış sofistike iç mekan ile çok yumuşak bir sürüş deneyimi sağlar.

Yenilikçi G-Vectoring Control Plus, en son Skyactiv teknolojisini kullanır ve tüm sürüş koşullarında dengeyi artırmak için tasarlanırken, geliştirilmiş şasi daha yumuşak bir sürüş sağlar.

Japon dehası Mazda’da fiyatlar belli oldu! Mazda Ekim 2022 fiyat listesi

Mazda'nın akıllı i-Activ dört tekerlekten çekiş sistemi sonsuz yol tutuşu sunar. Bu özellik bende tekrar aşağı yukarı gitmek istememe neden oluyor. Mazda CX-5 sıfırdan sofistike bir orta boy SUV. İnsan merkezli kabin, çarpıcı ahşap panellerden pelüş Nappa deri koltuklara kadar Kodo tasarım detaylarında lüks ve kaliteyi yansıtıyor. Asla çıkmak istemeyeceğiniz bir kabin.

İç mekan, krom çerçeveli dikişli direksiyon simidi, çerçevesiz dikiz aynaları ve yüksek kaliteli siyah tavan gibi ayrıntılarla binlerce saatlik çalışmanın ardından usta zanaatkarlar tarafından şekillendirildi. Sürüş keyfinizi arttırmak için ahşap, deri ve krom gibi yüksek kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Mazda CX-5, en son ve en gelişmiş i-ACTIVSENSE güvenlik teknolojisi, daha yumuşak bir sürüş için optimize edilmiş süspansiyon, MZD Connect akıllı telefon bağlantısı ve çarpıcı 19 inç alaşım jantlar ile merkez sahneye çıkıyor.

Geleneksel dört tekerlekten çekiş her zaman yeterli değildir. i-ACTIV dört tekerlekten çekiş sistemi, saniyede 200 kez çalışan 27 sensörün yardımıyla Mazda CX-5'e en zorlu koşullarda bile mükemmel kullanım sağlar.

Peki, Mazda CX-5 fiyatları ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön