26 / 04 / 2024

Mazot ve benzine zam! Motorinin litre fiyatı 25 TL’ye dayanacak…

Mazot ve benzine zam! Motorinin litre fiyatı 25 TL’ye dayanacak…

Motorin ve benzine zam gelmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren benzine 1 lira 68 kuruş, motorine ise 1 lira 59 kuruşluk bir zam gelmişti. Hasarın giderilmesi için Rusya’nın Hazar Boru Hattı’nda kesintiye gideceğini duyurması, petrol fiyatlarını yükseltti.



Geçtiğimiz günlerde 100 doların altına inen petrol fiyatları, yeni günde 120 dolara kadar tırmandı. Dün motorin ve benzine yapılan zammın ardından akaryakıt fiyatlarında bir zam beklentisi daha oluştu. Söz konusu zammın gelmesi durumunda motorinin litre fiyatı 25 TL’ye dayanacak…

BENZİN VE MAZOTA ZAM

Motorinin litre fiyatına 1 Türk lirası 59 kuruş, benzine ise 1 Türk lirası 68 kuruş zam geldi. Zammın ardından benzinin litre fiyatı 20 TL’ye dayanırken, motorinin litre fiyatı ise 22 TL’yi geçti. 

Akaryakıta peş peşe zamlar geliyor. Döviz kuru ve petrol fiyatlarının arması, akaryakıta zam olarak yansıyor. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 1 Türk lirası 68 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 1 Türk lirası 59 kuruş zam geldi.  

Mazot ve benzine zam! Motorinin litre fiyatı 25 TL’ye dayanacak…

Zamın ardından motorinin litre fiyatı  22 Türk lirasını aşarken, benzinin litre fiyatı da 20 Türk lirasına dayandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön