29 / 03 / 2024

Mega Evler'de Kasım ayına kadar fiyat artışı yok! Metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Mega Evler'de Kasım ayına kadar fiyat artışı yok! Metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Son 11 konutun kaldığı Mega Evler 1. etaptaki konutların metrekare birim fiyatları 2 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında Ekim ayında yapılacak fiyat artışı Kasım'a ertelendi...



Mega İnşaatın Kağıthane bölgesinde yapımını tamamlamak üzere olduğu Mega Evler Projesi 1. Etabında son 11 daire kaldı. Satışın devam ettiği proje Ekim ayında yapılması gereken fiyat artışı Kasım ayına ertelendi. Mart fiyatları ile satışa devam kararı alındı.   

Satışları ve proje hakkında bilgi veren Mega Evler Satış Direktörü Aşkın ÖNEN; gayrimenkul sektöründe bankaların son dönemde yapmış oldukları faiz artışı ve piyasalarda oluşan kriz havalarını yumuşatma görevi üretici müteahhit firmalara düştü. Bizde Yönetim Kurulu ile yaptığımız toplantı sonucunda Mega Evler Projemizin 1. Etabında gerçekleşecek olan Ekim ayı fiyat artışımızı 1 ay daha erteleyerek Kasım ayına çekme kararı aldık. İnşaat maliyetlerinde meydana gelen artış, dövizin yükselmesi gibi unsurlar konut fiyatlarında bir artış getireceği aşikar olarak görülmekte. Bu geçiş sürecini yönetmek ve konut alımı, yatırımı yapmak isteyen müşterilere destek olmak müteahhit firmalara düşüyor. Dolayısı ile konut satın alacak ve gayrimenkul yatırımı yapacaklar için doğru bir dönem içerisindeyiz dedi.

Kağıthane bölgesinin İstanbul Avrupa yakasında değer artışı çok hızlı yaşanan birkaç bölgeden birisi olduğunu belirten Örneğin; Kağıthane bölgesi harita üzerinde bakıldığında iş ve yaşam merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekiyor, Levent, Maslak, Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş gibi iş merkezlerinin ve ticaretin yoğun olduğu bölgelere komşu olan tünellerle ve ara yollarla ulaşımı çok yakın bir konumda konuşlanıyor. Çağlayanda hizmete açılan Avrupanın en büyük Adliye binasına 5 dakikalık mesafesi ile Avukat ve adli personelden de çok rağbet ettiği bir bölgede yer alıyor. 

Mega Evler Kağıthane projesi 1.etabı 3 blok toplam 81 daireden oluşmakta, Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, basket sahası, tenis kordu, yürüyüş yolu, çocuk oyun parkları, iki katlı kapalı otoparkı gibi özellikleri ile bölgesinde ses getiren bir proje oldu. Projede ortalama metrekare birim fiyatları 2500 TL ile 3000 TL arasında değişkenlik göstermektedir. 80 metrekare, 110 metrekare 2+1, 132 metrekare 3+1 ve 150m metrekare ile 172 metrekare 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

www.megaevler.com

Satış Ofisi : 0212 295 89 62    
 
Kağıthane Merkez Mah. Güldeste Sokak  No:2 Kağıthane İstanbul

Mega Evler projesinin görüntüleri için tıklayınız


Geri Dön