24 / 04 / 2024

Mehmet Aydın Panaroma Bursa'yı inceledi!

Mehmet Aydın Panaroma Bursa'yı inceledi!

Yıldırım İlçe Kaymakam'ı Mehmet Aydın'ı makamında ağırlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar hakkında Aydın'a bilgi verdi.



Gaziantep'in Şehit Kamil Kaymakamlığı görevinden geçtiğimiz Ekim ayında Yıldırım Kaymakamlığı görevine atanan Mehmet Aydın'ı makamında ağırlayan Başkan Dündar, "Osmangazi, Osmanlıya kurucu başkentlik yapmış tarihi Bursa'nın merkezi. 850 bine yaklaşan nüfusu ile Türkiye'nin en büyük 4'üncü ilçesi olan Osmangazi. aynı zamanda Bursa'da kültür, sanat ve ticaretin kalbinin attığı, doğal ve tarihi güzellikleri ile Bursa'nın simge yapılarını bünyesinde barındıran bir ilçe. Osmangazi Belediyesi olarak bizler, bu tarihi şehirde yaşayan vatandaşlarımızın istek ve önerileri doğrultusunda, onların refah ve mutluluğu için hizmet geliştiriyoruz" dedi. 


ÇALIŞMALARI ANLATTI 


Belediyenin geliştirdiği projelere ait maketlerin bulunduğu alanı ziyaret eden Kaymakam Aydın'a, projeler hakkında bilgi veren Dündar, "Bu dönem eğitimden sağlığa, kültürel mirasımızın korunup yaratılmasından spor ve güvenliğe kadar, hayatın her alanında projeler geliştirdik. Şu anda inşaatı devam eden Uluslararası Murat Hlidavendigar Lisesi, sadece Bursa değil. Türkiye'nin milli eğitim tarihinde tek çatı altında hayata geçirilmiş uluslararası düzeydeki en büyük okul projesi. Panorama Bursa 1326 Tarih Müzesi, Dünya'nın ikinci tam panoramik müzesi olacak. Yakında kazmayı vuracağımız Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projemiz, gerek mimarisi, gerek uygulama projesi olarak bakanlık tarafından örnek gösterilen bir proje. Osmangazi'de insan odaklı hizmet geliştirmeye devam ediyoruz" dedi. 


Göreve başladıktan sonra ilk kez ziyaret ettiği Osmangazi Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi alan Yıldırım ilçe Kaymakamı Mehmet Aydın, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Dündar'ı kutladı. 


Bursa Hayat


Geri Dön