19 / 03 / 2024

Mehmet Ellibeş Gölcük Sanayi Sitesi'ndeki dönüşümü anlattı!

Mehmet Ellibeş Gölcük Sanayi Sitesi'ndeki dönüşümü anlattı!

Sanayi esnafıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kentsel dönüşüm ve yeni yapılacak sanayi le ilgili esnafa bilgi verdi. Ellibeş, Hisareyn bölgesine yapılacak 110 bin metre karelik Modern Sanayi Sitesi ile ilgili merak edilenleri anlattı.



Sanayi esnafıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş kentsel dönüşüm ve yeni yapılacak sanayi le ilgili esnafa bilgi verdi. 


Dumlupınar Mahallesi'nde 46 dönüme yakın alanın riskli alan ilan edilmesinin ardından yine çok konuşulmaya başlanan sanayi sitesi esnafı Belediye Başkanıyla bir araya geldi. Başkan Ellibeş sabah saatlerinde esnafı ziyaret ederek sohbet etti. Kötü görüntüsüyle Donanma Kenti Gölcük'e yakışmayan sanayi sitesi için önemli bir adım atıldığını ifade eden Başkan Ellibeş, Hisareyn bölgesine yapılacak 110 bin metre karelik Modern Sanayi Sitesi ile ilgili merak edilenleri anlattı.


Ellibeş "Bölgenin kentsel dönüşüm alanı yapılmasıyla ilgili uzun süredir beklediğimiz karar Resmi Gazete'de yayınlandı. Eski sanayinin olduğu bölgede kentsel dönüşüm projesi uygulanması alınan bir karar. Hisareyn'de yapmayı planladığımız Yeni Sanayi Çarşısı'nda süreci hızlandıracak bir karar. Yeni Sanayi Çarşısı yapılmadan, eskisi yıkılmayacak. 110 Bin metrekarelik rezerv alanında, Oto Galericiler Sitesi, Okul, Cami, Sosyal Alanlar, Küçük Sanayi Yapıları (Tamirhaneler, Mermerciler, İmalathaneler) bulunacak. Sanayi esnafımıza da yaklaşık 200 dükkan yapacağız. Kimse yatırım amaçlı buradan dükkan alamayacak. Kiracılara da fırsat verilecek" dedi. 


Yeni Gölcük


Geri Dön