26 / 04 / 2024

Mehmet Emin Altunel: Zafer'in trafik sorununu çözeceğiz!

Mehmet Emin Altunel: Zafer'in trafik sorununu çözeceğiz!

Mehmet Emin Altunel, "Dünyanın hiçbir yerinde bu kadar trafik karmaşası yok. Okullar ve dershanelerin yoğunluğu bölgedeki sıkışıklığı iyice arttırıyor. Bu bölgede trafikle ilgili ciddi bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var" dedi.



Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Altunel seçim gezilerine devam ediyor. MHP Eski MYK üyesi İsmail Özkarakaya, İl kadın kolları başkanı Hatice Alp ve II yönetim kurulu üyeleri ile Konya Zafer meydanı esnafını ziyaret eden Altunel, bu alanda hiçbir sosyal faaliyet alanı bulunmadığını belirtti. Altunel, "Gençlerin enerjilerini harcayacakları ve aynı zamanda kendilerini geliştirecekleri mekanlara ihtiyaçları var" dedi. 


Kültür Park ve Alaaddin tepesinin yetersiz kaldığımda belirten Altunel, dünyanın hiçbir yerinde bu kadar trafik karmaşası yok. Sanayiden dönen birçok vatandaş evine ulaşmak için bu bölgeyi kullanıyor. 

Okullar ve dershanelerin yoğunluğu bölgedeki sıkışıklığı iyice arttırıyor. Bu bölgede trafikle ilgili ciddi bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var" diye konuştu. İnsanların ailecek rahatça Zafer meydanında gezemediğini vurgulayan Altunel, bu alanda trafik sorununu bitireceklerini dile getirdi.


Konya'nın Sesi


Geri Dön